Blanuri de momeală pentru iarnă | hounslowtw3.net

Blanuri de momeală pentru iarnă

spărturi din dud pentru iarnă

Mulberry, sau așa cum se mai numește și dud sau dud, în fiecare vară ne strică fructele dulci, suculente și gustoase, care sunt de asemenea foarte utile.

Ce puteți găti din dud pentru iarnă?

Ca orice alte fructe de padure, dudul poate fi recoltat pentru utilizare ulterioara. Acesta poate fi congelat, destinderea primului o oră în congelator pentru un singur strat și apoi se toarnă într-un singur pachet, fixați, după îndepărtarea aerului și trimite pentru depozitare în congelator.

De asemenea, dudul este uscat perfect. Pentru aceasta, boabele sunt așezate pe o foaie de copt într-un singur strat și lăsate în aer curat, departe de lumina directă a soarelui timp de cinci până la șapte zile, amestecând periodic.

Dacă dud spălate trec prin storcator, rezultatul este un suc care este ușor îndulcit și sterilizate, pot fi închise pentru iarnă și să se bucure de gustul de suc de dud pe tot parcursul anului. În același scop, gemul sau gemul gătit din dud proaspăt, care, dacă este pregătit corespunzător, este perfect conservat chiar și sub caprine capron este perfect.

Mai jos, oferim cateva retete de dulciuri pentru iarna.

Marmeladă din dud pentru iarnă

ingrediente:

  • fructe proaspete de mure - 1 kg;
  • zahăr granulat - 1,2 kg;
  • acid citric - 2,5 g.

preparare

Fulgi de mure sunt spălați în apă, puse în recipiente smalțate, se toarnă zahărul, se amestecă și se lasă singuri timp de trei până la patru ore pentru a izola sucul. Apoi puneți soba și aduceți la fierbere, amestecând în mod regulat. Reduceți căldura la minimum și gătiți aproximativ o oră, amestecând ocazional și scoțând spuma. La sfârșitul gătitului, aruncăm acidul citric, amestecăm bine și toarnăm imediat pe borcane pre-sterilizate și le rostogolim cu capace fierte. Îl înfășurăm cu o pătură caldă înainte de a se răci, apoi pune-o la depozitare, de preferință într-un loc răcoros și neapărat într-un loc întunecat.

Compot de cireș și dud pentru iarnă

ingrediente:

  • fructe proaspete de dud - 100 g;
  • Marmeladă marmeladă pentru iarnă

  • fructe de padure cirese - 200 g;
  • zahăr granulat - 1 sticlă;
  • acid citric - 0,5 tsp.

preparare

Boabele de cireșe și mure sunt spălate, uscate și puse într-un borcan spălat și sterilizat de trei litri. Se adaugă zahăr, acidul citric, se umple cu apă clocotită, rola fiert sus capacul și rotiți în sus peste rezervei de jos până rece pătură, cald înfășurat.

Stocăm compot într-un loc întunecos.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: