brânză de vaci cu rețetă de ierburi

Un astfel de bine cunoscut produs de lapte fermentat, cum ar fi brânza de vaci, este bine combinat cu gustul cu verdele. Prin poziționarea acestor două componente ca bază, puteți pregăti o varietate de mâncăruri delicioase și sănătoase. Pentru gătit, folosiți numai cheaguri naturale și nu aveți nici un fel de "produse de curcani" cu adaosuri neplăcute în compoziție. Și este bine, bineînțeles, să gătiți brânza de vaci de la lapte natural integral (acest lucru este ușor).

Brânza tipică cu ierburi și smântână este o opțiune bună pentru micul dejun, prânzul, ceaiul de după-amiază sau cina.

Un fel de mâncare de brânză de vaci cu verdeață

ingrediente:

  • brânza de vaci este naturală (cel mai bun conținut de grăsimi medii);
  • smântână naturală;
  • proaspetele verzi sunt diferite.

preparare

Adăugați la cantitatea de brânză de vaci care se presupune a fi dată în cantitatea de smantana pentru a obține consistența unei creme groase. Adăugați, de asemenea, verdeață puțin adâncă. Totul este amestecat și gata. Ventilatoarele condimentate pot prepara acest fel de mâncare cu ardei roșu și usturoi tocat.

La această mâncare nemaipomenită, dar gustoasă și foarte folositoare, puteți servi o felie de pâine sau pâine uscată de cereale.

Puteți face o brânză de vaci cu verdeață și castraveți, tocmai adăugați castravetele frecat de un răzuitor la masa pregătită.

Torturi dublu cu brânză de vaci și verdețuri

ingrediente:

  • brânză de vaci;
  • verdeață;
  • făină de grâu;
  • apă;
  • usturoi;
  • ulei vegetal;
  • o bucată de untură (opțional).

preparare

Se amestecă aluatul gros de făină și apă curățată cu adăugarea unei cantități mici de ulei vegetal. Din aluat se formează și se rostogolesc două prăjituri identice. Pe unul dintre ele un strat subțire uniform de brânză de vaci, amestecat cu verde mărunțit. Deasupra puneți al doilea tort și fixați marginile tortului de jos și de sus. Rulați cu un știft de rulare, grosimea optimă fiind de 0,4-0,5 mm. prăjituri cu brânză de vaci și verdețuri

Acum, puteți să prăjiți tortilla pe ulei vegetal de pe ambele părți la o nuanță de aur și să țineți pentru câteva minute mai mult la căldură scăzută. Dar este mai util să coaceți pâinea, pentru aceasta trebuie să răspândiți o bucată de grăsime peste o tigaie încălzită. Puteți chiar să le coaceți într-o tigaie uscată, untul din aluat nu îi va permite să rămână la suprafață. Chefurile de tortilla gata preparate de ciocolata de usturoi. Servește acest fel de mâncare minunat bine cu ceai, precum și kefir, ayran și alte băuturi cu lapte acru.

Folosind o astfel de umplutură, cum ar fi brânza cu ierburi, pot fi de asemenea preparate vertuty (de evacuare sau produse de patiserie) sau galuste (folosind un aluat simplu făcut din făină și apă).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 86 = 93