decât diferă de ayran

Crezi că bronzul și ayranul sunt aceeași băutură? Într-adevăr, la prima vedere se pare că au același gust. Dar, de fapt, există diferențe și le vom discuta mai detaliat.

Care este diferența dintre un bronz și ayran?

Mai întâi de toate, să vedem ce face aerianul și bronzul. Pentru tana și ayran se folosește un alt lichid. În cazul bronzului, este matzoni, preparat pe bază de lapte fiert și cu participarea bacilului bulgar și a streptococilor din lapte. Pentru ayran, se adaugă drojdie drojdiei împreună cu aceiași streptococi și baghetă bulgărească, iar laptele nu este fiert.

De asemenea, rețineți că, împreună cu vaca, capra și laptele de oaie, atât pentru prepararea ayranului, în cazul unui bronz, un produs de bivol și de cămilă este, de asemenea, utilizat.

Ayran în consistență poate fi fie lichidă, fie suficient de groasă. Tanul este întotdeauna lichid, pentru care se adaugă adesea apă obișnuită sau minerală carbonată. De asemenea, observăm că este cel mai adesea completat de bronz cu ierburi proaspete, precum și castraveți, sare și alte arome, care este mult mai rară în cazul ayranului.

După cum puteți vedea, diferențele dintre tana și ayran există și în anumite cazuri sunt foarte semnificative. De exemplu, dacă comparați cărbunele preparate din lapte de bivol sau de cămilă și diluate cu apă brută sărată cu un ayran clasic fabricat din lapte de vacă, diferența dintre acestea se va observa atât în ​​compoziție, cât și în gust.

Cu toate acestea, în prezent, pentru producția de tan și ayran la scară industrială, de regulă, se utilizează tehnologii mixte similare, ceea ce oferă într-adevăr motive să le considerăm conexe și egale în băuturile gustative. Oricine nu are tan tan și ayran într-o versiune clasică, realizat cu toate cerințele tradiționale ale formulei corecte și este mulțumit de produsul achiziționat, asta crede el. Și pentru al convinge de contrariul, se poate oferi doar gustul produsului original.

din ce ayran și bronz

Care este mai bine - tan sau ayran?

Având în vedere ambele băuturi, nu puteți spune fără echivoc care este mai bine. Locuitorii din Transcaucazia sunt mai predispuși să acorde prioritate Tanei, deoarece este teritorială cea mai răspândită în această regiune. Locul de naștere al ayranului este considerat Karachay și Balkaria, deci bronzul este al doilea doar pentru el. În rest, toată lumea alege cea mai bună băutură pentru ei înșiși, concentrându-se pe preferințele gustului lor.

După analizarea informațiilor furnizate în acest material, știți acum cum diferă bronzul de ayran și puteți alege corect în favoarea uneia dintre băuturi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =