carne de vită marinată

Carnea de vită este delicioasă și, într-o anumită măsură, foarte utilă pentru carnea corporală, consumată frecvent și larg în produsele alimentare în majoritatea țărilor lumii. Carnea de vită nu este la fel de carne de licitație, cum ar fi carnea de porc, așa că, dacă aveți de gând să gătească o friptură de vită friptură, friptură, gratar, sau stinge-l într-un cazan, în primul rând este bine să se marineze. Carnea după decapare devine mai moale și dobândește gusturile și mirosurile caracteristice ale acelor produse care au fost folosite ca agenți de marinare.

Pentru prepararea cărnii de vită marinată, puteți utiliza diferite produse cu proprietăți aromatice și aromatice pronunțate.

Carne de vită marinată în sos de soia

preparare

Plecând de la cele mai comune abordări tradiționale de preparare a cărnii pentru culturi culinare, folosind sosul de soia activ, tăiați carnea de vită în benzi subțiri sau plăci mici. Umpleți cu o cantitate mică de sos de soia. Noi marinium nu mai puțin de 2, dar nu mai mult de 24 de ore. Adăugarea sucului de lămâie, portocală sau de lămâie în această marinadă, precum și usturoiul și piperul roșu vor îmbunătăți foarte mult.

Carne de vită marinată în kiwi

preparare

Tăiați carnea ca de obicei într-un kebab de shish, kiwi curățat în bucăți mici, puneți totul într-un castron și amestecați-l. Puteți adăuga un mic usturoi și piper roșu fierbinte. Plecam de la 2 la 24 de ore. Puteți adăuga la această marinadă ierburi tocate aromate (coriandru, tarhon, etc.).

Carnea de vită, marinată în kefir, iaurt neîndulcit sau alte produse lactate similare, este adecvată pentru kebabul sau pentru coacerea în cazan.

Rețete de carne de vită marinate în chefir

preparare

Tăiați carnea în consecință. În kefir (sau altă bază de lapte) adăugăm usturoi, ardei roșu și condimente, de exemplu, curry. Necesar un pic gras. Navigăm într-un loc răcoros pentru nu mai mult de 8 ore. Înainte de gătit, clătiți cu apă și uscați bucățile de carne cu un șervețel.

Carne de vită marinată în vin

Perfect merge pentru un kebab shish sau tocană într-un cazan.

preparare

Carnea de vită tăiată este marinată în vin de masă nevulcanizat de casă pentru o perioadă de cel mult 3 zile. Adaugam usturoi si condimente. Puteți folosi vinuri puternice speciale (sherry, port vin, madera, marsala, vermut).

Carne de vită marinată în oțet

Este bine pentru kebabs sau fripturi prajite. Oasele folosesc numai fructe de calitate sau balsamico (mai degrabă decât esență diluată de oțet).

preparare

Carnea este doar puțin stropită sau unsată cu oțet. Desigur, este bine să acoperiți bucățile de usturoi și piper mărunțit. Marinuim nu mai mult de 4 ore.

Carne de vită marinată în bere

carnea de vită marinată în sos de soia

Excelent pentru stingerea sau gătitul cărnii caramelizate.

preparare

Taiem carnea în bucăți mici sau benzi (benzi). Umpleți berea, nu este nevoie de nimic altceva. Noi nu mai marinima mai mult de 24 de ore.

Dacă sunteți ușor pofantaziruete, puteți veni cu ei înșiși diferite rețete pentru marinați, principalul lucru - nu pun ceapa marinata: acesta informeaza carnea nu este prea gust specific plăcut și aromă caracteristică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1