carne de vită aburită în multivark

Rețetele propuse vor atrage, cu siguranță, susținătorii unei alimentații sănătoase. Astăzi vom găti carne de vită pentru un cuplu. Și ajutați-ne în acest adevărat ajutor al gospodinelor moderne - multivarka.

Carne de vită într-o multicarchetă - rețetă

ingrediente:

 • carne de vită - 650 g;
 • ceapa - 95 g;
 • un ou de pui de dimensiuni medii;
 • usturoi - 2-3 dinți;
 • smântână cu conținut de grăsime de 15% - 30 g;
 • maioneză - 25 g;
 • piper negru - la gust;
 • sare - la gust.

preparare

Pentru a pregăti bucățelele de abur, este necesar ca pasta de carne de vită pre-spălată și uscată să se transforme în carne de vită. Pentru a face acest lucru, vom folosi o mașină de măcinat cu carne cu o grătare medie sau vom procesa carnea în recipientul blenderului cu ajutorul duzei "Knife". Ceapa curățată este cel mai bine tăiată cu un cuțit ascuțit, ceea ce va crește sucul de mancare. Dimensiunea cuburilor ar trebui să fie cât mai mică posibil. Usturoiul se curăță și se lasă prin presă. Acum, se amestecă carnea tocată preparat, ceapa tocata si usturoiul stors, pentru a conduce la același ou, se adaugă în același timp smantana si maioneza, aromat cu piper proaspăt măcinat și sare și se frământă bine și ușor se resping. Cu mâinile umezite, se formează din masa obținută a tăiței și se pune într-un grătar pre-cremat destinat aburului. Nu uitați să turnați apa în multicast înainte de a instala un coș cu bilete în ea. Vom găti acest fel de mâncare timp de treizeci și cinci de minute în modul "Steam".

În ciuda gustului excelent și a proprietăților dietetice ale acestui fel de mâncare, mulți sunt descurajați de paliditatea substanțială a gălbenelelor de aburi. În acest caz, culorile adăugate proaspete tocate proaspăt tocată de ierburi proaspete sau ouă prepelite fierte și purificate, ascunse artistic în interiorul fiecărui produs, vor adăuga culorilor.

Cum să gătești friptură din carne de vită cu abur într-o multivarcă?

ingrediente:

 • carne de vită - 550 g;
 • ceapa - 70 g;
 • muștar - 35 g;
 • Condimente pentru a alege de la - la gust;
 • sare - la gust.

preparare

Desigur, acest lucru nu este o rețetă implică obținerea de friptură autentic și gustul și aspectul, dar este o alternativa pentru cei care nu pot mânca alimente prăjite, din motive de sănătate sau pur și simplu să urmeze o dietă sănătoasă. În plus, riscul de a obține carne greu este redus la minimum, cu condiția, desigur, să se aleagă materii prime de calitate.

cum să gătești carnea de vită aburată într-un multivariat

Astfel, aburul pentru a găti friptură, carne de vită tăiată în porții de aproximativ doi centimetri grosime, sare de sodiu a acestuia și condimentele dorite amestecate cu inele de ceapa tocate si da marinată timp de o oră. După aceea, ungeți fiecare felie cu muștar, puneți-o pe o tăietură separată de folie, acoperiți cu ceapă, cu care era marinată și închidem folia cu plicul. Avem tăblițe într-o tavă multicast cu un coș de vase pentru un cuplu instalat în ea, fără să uităm să toarcem puțină apă în castron și să o pregătim în modul abur. După o oră, bucurați-vă de gustul delicat al vasului pregătit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

35 − = 27