Câte găluște gătite cu cireșe

Nu este suficient să pregătiți varenițele potrivite și gustoase cu cireșe, unde este mai important să le gătiți corect. Tehnologia durată și de gătit trebuie să fie selectate în funcție de ce fel de aluat pe care o alegeți să utilizați în rețetă: produse luxuriante semi-finite pe bază de drojdie sau bicarbonat de sodiu ar trebui sa fie fiert pentru câteva, în timp ce restul coltunasi sunt gătite perfect într-o apă de fierbere convențional.

Cât de mult este necesar să gătim vareniki cu cireșe și cum să o facem corect vom spune în următoarele rețete.

Cât de multe vareniki fiert congelat cu cireșe?

Indiferent dacă trebuie să rămânem găluște în avans și de a le stoca în congelator pentru o utilizare ulterioară, sau utilizarea schemei de preparare produs de cumpărare semi-finite rămân neschimbate.

Orice găluște înghețată înainte de gătire nu se dezgheța. Deasupra tigaia la foc poziționată cu o cantitate moderată de apă (cel puțin litri per servire), și este ușor aruncată adăuga unele găluște de sare numai după lichid de fierbere.

Cu fierbere activă, vareniki sunt fierte până la urcare, și apoi lăsat pentru încă 4-5 minute, cu mai puțin fierbere.

Găluștele gata preparate sunt transferate într-o cioplită, permițând scurgerea excesului de apă și apoi servind imediat.

Câte minute să gătești găluște proaspete cu cireșe?

În ciuda faptului că este convenabil să se utilizeze produse semifinite, acestea nu sunt concurenți la vareniki proaspeți cu cireșe. Acestea din urmă sunt gătite extrem de repede, aluatul din acestea este preparat cu o probabilitate mult mai mică, păstrează forma perfect și își păstrează elasticitatea.

Înainte de a începe gătitul peste foc, puneți un vas mare și umpleți-l cu cel puțin două litri de apă (dacă intenționați să gătiți două porții). După fierberea lichidului, este sărat și se împrăștie găluște proaspete în loturi, cu agitare constantă pentru a evita lipirea împreună. Așteptați fierberea și suprafața produselor semifinite. Cât de mult să gătești vareniki cu cireșe după fierbere depinde de mărimea, densitatea și compoziția aluatului. Un test subțire este suficient și câteva minute pentru a ajunge la gata, în timp ce un aluat gros ar trebui să fie gătit timp de cel puțin 5 minute. Vareniki turnarea manuală este dată cu câteva minute suplimentare, astfel încât marginile aluatului au reușit, de asemenea, să fiarbă bine.

Există, de asemenea, o metodă alternativă de gătit, potrivită pentru vareni mici din aluat subțire. După ce găluște plutește la suprafață, recipientul este acoperit cu un capac, scos din foc și lasat câteva minute. Gata vareniki, ca de obicei aruncă, și apoi se amestecă cu unt și se servesc imediat, fierbinte, astfel încât aluatul nu are timp să rămână împreună.

Cât de mult să gătești vareniki cu cireșe pentru un cuplu?

Când gătești găluște luxuriante în apă, aluatul de aer pur și simplu nu crește, deoarece produsele semifinite cu sifon și drojdie în compoziție sunt gătite exclusiv pentru un cuplu.

În acest scop, puteți folosi atât un vapor complet, cât și un multivark, sau pur și simplu un burete cu ulei, așezat peste o oală cu apă fiartă.

Câte găluște gătite cu cireșe

În ce mod nu ați alege, mai întâi asigurați-vă că nu puneți găluștele strâns unul la celălalt. În timpul gătitului, aluatul se va ridica considerabil și, prin urmare, a pus bine găluște se poate lipi cu ușurință împreună într-o singură comă. Deasupra aburii vareniki bucătar mult mai repede, 5-7 minute va fi de ajuns. Gătite gătite se pun într-un castron adânc, se toarnă cu unt topit, se amestecă și se acoperă, așteptând ca a doua porțiune să vină până când se pregătește.

Se servesc găluște pot fi preparate ca un unt obișnuit și zahăr, precum și cu o varietate de aditivi, începând cu smântână și smântână, și se termină cu un sirop de fructe de pădure simplu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 51 = 60