ce aluat este folosit pentru a pregăti profitul

Profiterolii sunt baza perfectă pentru desert sau gustări, uitându-se la ce să le umpleți. Ce fel de aluat este folosit pentru a pregăti profiteroli și cum să-l pregătească, citiți mai jos.

Secretele testului pentru profiteroli

 1. Când primul lucru pe care l-am fiert cu apă și am adăugat ulei, nu trebuie să vă distrați în nici un fel. La urma urmei, dacă nu vom continua procesul imediat, o parte din lichid se va fierbe și, ca rezultat, aluatul va ieși mai dens decât este necesar.
 2. Ce fel de aluat este necesar pentru profiteroli? Așa este, cremă. Prin urmare, al doilea punct important - în timp ce apa este încălzită, imediat trebuie să pregătiți făina și amestecați-o cu sare și zahăr. Apoi amestecul rezultat se toarnă imediat în apă clocotită. Dacă vom turna un pahar, atunci nu vom obține efectul dorit, deoarece amestecul nu va avea suficient somn cât de repede avem nevoie. Mai bine pentru aceasta, o bucată de hârtie A4 ar trebui să fie pliată pe jumătate și turnată pe ea deja cernută și amestecată cu sare și făină de zahăr. Apoi, imediat după fierberea lichidului, se toarnă într-o cratiță și se amestecă repede și rapid.
 3. Regulile pentru adăugarea de ouă - trebuie să fie introduse când aluatul se răcește ușor. Cum de a determina acest punct "ușor" - încercați doar aluatul cu degetul. Dacă temperatura este tolerabilă, atunci începem să introducem ouă. La urma urmei, nu puteți răci prea mult aluatul.
 4. Aluatul pregătit pentru consistența de care avem nevoie este o masă omogenă strălucitoare care păstrează forma de ceva timp. Aceasta este, în cazul în care o lingură pentru a CASTIGA aluatul și rămâne un semn distinctiv pe masa, care este deținută pentru un timp - toate mijloacele pentru profiterol aluat la domiciliu este gata! Puteți începe să coaceți produse din acesta.

Băutură de aluat pentru profiteroli - rețetă

ingrediente:

 • făină de grâu de calitate superioară - 150 g;
 • apă 130 ml;
 • lapte - 130 ml;
 • unt - 120 g;
 • zahăr - 10 g;
 • sare - 5 g;
 • ouă de pui - 5 buc.

preparare

Se amestecă într-o cratiță cu apă, zahăr și sare, se pune untul și se aduce la fierbere. Când apa se fierbe, se toarnă toată făina imediat. Este important ca acesta să fie pre-examinat. Bună, pentru a obține o aluat moale. Apoi continuați biciul până când aluatul începe să rămână în spatele vaselor de cratiță, formând un castron mare. Apoi scoateți tava din foc și plasați conținutul într-un bol. Acum, începeți să adăugați ouă. Trebuie să faceți acest lucru strict în 1 bucată, amestecând până când sunt complet conectați la test. Ca urmare, ar trebui obținută o masă destul de densă, care nu picură din corolă, ci doar încet cade. Îl umplem cu o pungă de cofetărie și continuăm să coacem profiteroli.

Profitrole - rețetă de testare

ingrediente:

 • făină - 1 pahar;
 • apă - 1 pahar;
 • ouă mari - 3 buc;
 • ulei - 100 g;
 • zahăr - 1 vârf;
 • sare - 1 vârf.

preparare

În cratiță, încălziți apa, puneți sare, zahăr și ulei cubulete. Aduceți la fiert, turnați toată făina dintr-o dată. Scoateți din căldură, folosind o spatulă din lemn, amestecăm imediat aluatul în așa fel încât bucățile să nu se desprindă. Întoarceți cratița într-o cratiță mică secretele testului pentru profiteroli focul și frământa până când aluatul începe să rămână în spatele stenochek-ului. Aluatul este ușor răcit, unul câte unul, la rândul său, conducând în ouă. Frămânăm aluatul până la o omogenitate completă. Mai mult, dacă există o pungă de cofetărie, luăm aluatul în ea și punem porțiunile pe foaia de copt căptușită cu pergament. Dacă nu există sac special, atunci lingurile de ceai obișnuite vor face. Umeziți-le cu apă, introduceți aluatul și puneți-l exact pe pergament. În același timp, este necesar să lăsați cel puțin 4 cm între articole, deoarece acestea vor crește în timpul procesului de gătire. La 190 de grade Profiteroles va fi gata în 15 minute. Rămâne doar să le umpleți cu umplutură pre-pregătită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

90 − 83 =