carne de varza cu ciuperci

Acest fel de mâncare va atrage nu numai cei care își mențin postul sau aderă la alimentația alimentară. Varioanele de varză cu ciuperci sunt o alternativă minunată la rulourile de varză umplute cu carne. Puteți amesteca umplutura de ciuperci cu orez, hrișcă sau morcovi, le puteți găti în cuptor sau se fierbe în cazan. Puteți adăuga sos de roșii sau serviți cu smântână. Hai să aflăm cum să pregătim suluri de ciocolată cu ciuperci și să facem varietate în dieta ta.

Varza de varza cu ciuperci - reteta

În mod tradițional, umplutura pentru rulouri de varză umplute cu ciuperci este amestecată cu orez. Aceasta este reteta pe care o vom incerca cu voi.

ingrediente:

 • varză albă - 1 buc.;
 • ciuperci - 500 g;
 • ceapa - 2 bucati;
 • orez - 200 g;
 • ulei vegetal - 200 g;
 • sare, piper - la gust.

preparare

Ciupercile (se pot face șampițe) se pot spăla, se taie în felii și se pescuiesc într-o cratiță, preîncălzite cu ulei vegetal (50 g). Coaceți aproximativ 8-10 minute. Într-o tigaie, pe uleiul rămas se prăjește până ce se formează ceapă de culoare aurie, tăiat în jumătăți de inele, se adaugă orez spălat și ciuperci. Cu ciuperci, este mai întâi necesar să se scurgă lichidul (într-un alt fel de mâncare). Sare, piper, se amestecă și se lasă să gătească pentru un foc mic timp de 10 minute. Apoi se adaugă 200 ml de apă, se acoperă cu un capac și se fierbe până când orezul absoarbe complet apa. Scoateți din foc și lăsați să stea. Între timp, se fierbe varza în apă clocotită, se sortează în frunze, apoi se întinde umplutura pe fiecare foaie. Se pun foliile de varză și se pune într-o cratiță. Umpleți cu bulion de ciuperci, sare și puneți focul. Lichidul trebuie să acopere complet rulourile de varză. După fierbere, gătim timp de 15 minute.

În loc de orez, puteți folosi hrișcă și gatiți rulouri de varză cu hrișcă și ciuperci. Pentru a face acest lucru, fierbeți crupa la jumătate de gătit, apoi amestecați-o cu ciuperci și se formează rulouri de varză. Puteți adăuga morcovi piure de ciuperci și ceapă.

Lalele roșii de varză cu ciuperci

Dacă există amante care nu le place să se încurce și să îndoaie fiecare porumbel cu un plic, atunci această rețetă este doar pentru ei. Castravele de legume cu ciuperci pot fi preparate într-un mod "leneș".

ingrediente:

 • varză albă - 0,5 kg;
 • ciuperci - 1 kg;
 • ceapa - 150 g;
 • morcovi - 200 g;
 • orez - 200 g;
 • ulei vegetal;
 • sare, piper - la gust.

preparare

Se încălzește untul în cazan și se pune ceapa în ea tăiată în jumătăți de inele. Puneți până la maro auriu. Ciupercile tăiate în cuburi, se toarnă apă caldă sărată, se pun în foc, se aduce la fierbere și se fierbe 2-3 minute, apoi se aruncă înapoi într-un sant. Ciupercile sunt transferate în castron la ceapă varza reteta cu ciuperciși se prăjește aproximativ 5 minute. Varza zdrobiti, adaugati la kazanchik, amestecati ingredientele si continuati sa gatiti timp de aproximativ 10 minute. Morcovii frecate pe răzătoare și, de asemenea, trimis la cazan. Solim, adăugați condimente, verdeață, turnați apă fierbinte - astfel încât toate rulourile de varză au fost acoperite. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute. Riceul se spală și se împrăștie uniform pe ciuperci cu legume, apoi se adaugă ușor apă pentru a face orez acoperit cu 2 cm mai mare. Noi crestem focul și gătit până când lichidul este complet absorbit de orez. Apoi facem focul mic, facem câteva găuri în orez până jos, închidem capacul cu un capac și continuăm să gătim pentru încă 20 de minute. Eliminăm din foc, amestecăm toate produsele și putem servi la masă. După cum puteți vedea, rețeta pentru rulouri de varză cu ciuperci poate fi mult simplificată, păstrând în același timp toate calitățile gustative ale vasului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 − 84 =