tocană de vânat

Tigaia aromatică și delicată este cea mai potrivită pentru prepararea grădinilor în grabă. Supe, paste și tocană de cartofi cu adaos de o victorie în gust, și dacă sunteți rezidenți norocoși ai acelor teritorii, în cazul în care carnea de vânat nu este considerată o raritate, dar acest câștig va fi dublu. Cum să gătești tocană din vânat, vom spune în acest articol.

Roșie de toaletă

Această rețetă este considerată cea mai simplă și vă permite să descoperiți gustul natural al cărnii, nu "mușcați" -l cu excesele de condimente.

ingrediente:

  • vânat - 1,5-2 kg;
  • frunză de laur - 9 buc;
  • sare, piper - la gust.

preparare

Vânatul este tăiat în cuburi de dimensiuni medii. Carnea tăiată ușor a bătut, și apoi generos condimentată cu sare și piper.

Luăm trei cutii și punem trei frunze de laur la partea de jos. Mai departe, în bănci, am bătut carnea. Dacă doriți să faceți carnea puțin grasă, acoperiți-o cu un strat de grăsime tocată, dar învățați că aceasta va afecta aroma și gustul vânatului. Acum, cutiile rămân acoperite cu un strat gros de folie și se pun într-un cuptor rece. Am pus în cuptor o temperatură de 180 de grade și lăsăm carnea timp de 3 ore. Odată ce carnea este gata, poate fi înfășurată cu capace sterile.

Rețeta pentru tocană de vânat

Brânză preparată pe această rețetă, potrivită pentru adăugarea la supe și gulș. Este parfumat și include legume care dau un gust felului de mâncare.

ingrediente:

  • vânat - 1,5-2 kg;
  • ceapă - 2-3 buc.;
  • sare, piper - la gust;
  • morcovi - 1 bucată;
  • frunze de dafin.

preparare

Am tăiat vânatul cu bucăți de mărime medie și am pus într-un castron multivarka. Am tăiat ceapa mare în inele mari și așezăm un strat uniform pe carne. Următorul strat pune morcovii, trebuie tăiat în semicercuri sau cercuri. Apă, sau carne tocată în casăbulion în castron nu trebuie să fie adăugate, deoarece în timpul gătirii carnea va da suc suplimentar. Din nou, dacă doriți să faceți un joc ușor uscat, puțin mai suculent, apoi gustați-l cu 100-150 grame de grăsime.

Acum rămâne doar să închideți capacul multivarkerului și să setați modul "Quenching" timp de 3-4 ore. Cu o oră înainte ca paharul să fie gata, puneți frunza de dafin, sare și piper. Dupa ce a trecut timpul, verificati pregatirea carnii, tocanul trebuie sa dispara in fibre. Gătitul de prăjit în multivark este pregătit pe rezervoare și pus în frigider sau în congelator pentru o perioadă mai îndelungată de depozitare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − 57 =