chipsuri din dovlecei

Dacă sunteți pe un regim alimentar sau ceas doar asupra corectitudinii produselor alimentare, atunci ați achiziționat un pachet de chipsuri de cartofi cu o mulțime de condimente și potențatori de aromă - un tabu. În loc de o gustare inutilă, vă puteți pregăti propriul, de casă, și nu neapărat din cartofi. Țesuturile de amidon pot fi înlocuite cu ceva mai luminos și mai util, de exemplu, dovlecei.

Cipuri utile de la măduvă de legume

ingrediente:

  • dovlecei (mari) - 2 bucăți;
  • ulei de măsline - 40 ml.

preparare

Aducem temperatura în cuptor la 110 ° C, în timp ce cuptorul se încălzește, suntem angajați în chipsuri. Cu ajutorul unui slicer, așezat în poziția de tăiere a bucăților de grosime minimă, tăiați dovlecelul în bucăți subțiri. Răspândiți cercurile pe un șervețel acoperit cu șervețele sau prosoape de hârtie și acoperiți cu un al doilea strat de șervețele deasupra. Apăsați ușor șervețelele în felii de dovlecei pentru a scăpa de umiditatea excesivă. Apoi, se toarnă chipsurile cu ulei de măsline, se condimentează la gust și se întinde pe o foaie de copt. Uscați chipsurile de bucătărie în cuptor timp de cel puțin 2 ore, după ce verificați chipsurile și asigurați-vă că nu mai rămâne umezeală în ele.

Apropo, chips-uri de la dovlecei pot fi făcute în cuptorul cu microunde, reducând mult timpul de gătit. După uscare, chips-uri se descompun, de asemenea, într-un recipient adecvat pentru utilizarea într-un cuptor cu microunde la putere maximă expune și se bucură de o gustare crocantă după numai 6 minute.

Cum să gătești chipsuri din dovlecei în cuptor cu brânză?

ingrediente:

  • dovlecei (mijlocii) - 2 buc;
  • ulei de măsline - 20 ml;
  • grâu parmezan - 50 g;
  • piure de pâine - 30 g.
  • chipsuri din dovlecei din cuptor

preparare

Tăiați în felii subțiri de dovlecei uscate între straturile de prosoape de hârtie pentru a scurta timpul de gătit. Dupa o uscare putin, imprastiati cercurile pe o foaie de copt si turnati-le cu ulei. Sarea și piperul rămân la discreția ta, principalul lucru - nu exagerați. Din rețeta anterioară, aceasta se distinge prin prezența unui strop de brânză și a unor fâșii de pâine. Conectăm miezul cu parmezan ras și se sfărâmă într-un amestec, la fel ca în gătit, fiecare cartof squash. Am pus o foaie de copt cu chipsuri în cuptor, temperatura atingând 230 ° C. După 25 de minute, în cazul în care cercurile de măduvă complet scăpa de umiditate și maro, acestea pot fi scoase din cuptor, se răcește și se bucură de original scăzut de calorii și o gustare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 2 =