cum să înghețe verdele pentru iarnă

Dintre numeroasele metode de recoltare a verdeurilor proaspete pentru utilizare ulterioară, înghețul este cel mai preferat. Astfel, se păstrează maximum de substanțe utile, vitamine și, bineînțeles, gust și aromă.

Ce fel de verdeață poate fi înghețată pentru iarnă?

Practic, orice verde poate fi înghețat și depozitat într-un congelator timp de până la un an. Excepțiile sunt frunzele de salată care nu fac teste la rece, își pierd structura și devin nepotrivite pentru utilizare. În general, completarea consumabilelor pentru iarna, trebuie să vă bazați pe gustul și nevoile dvs. de gătit.

Cum de a îngheța verde în congelator pentru iarnă, păstrând toate vitaminele?

După ce ați determinat alegerea verde pentru recoltare pentru iarnă, trebuie să alegeți modul de congelare cel mai potrivit și convenabil, în mod special pentru dumneavoastră.

În orice caz, pentru o spălare bună începe rămurele picant, da apa să se scurgă și se descompun pe prosop să se usuce timp de aproximativ o jumătate până la două ore. În acest moment, agitat periodic florinte și ridicați straturile de jos în sus.

Procedura de uscare poate fi ignorată dacă decideți să înghețați verdele proaspăt în forme de gheață. Pentru a face acest lucru, spălați frunzele verzi din celule, umpleți-o cu apă și puneți-o în celulă pentru a îngheța. Apoi puteți pune cuburi de gheață picante într-o pungă sau într-un recipient din plastic sau le puteți lăsa în forme, dacă aveți multe dintre ele. În timpul iernii, este suficient să aruncați unul sau mai multe cuburi într-o tigaie la sfârșitul gătitului și vasul va fi umplut cu vară și aromă proaspătă.

Dacă nu aveți atât de mult spațiu în congelator, congela mai practic spălate și ierburi uscate sau ramuri întregi pur și simplu taie-l modul în care sunt obișnuiți să utilizați în feluri de mâncare. Pentru a face acest lucru, vom adăuga porțiuni mici de pachete sunt comprimate pentru a elimina aerul, pentru a face și de a trimite în cameră. În cazul în care aerul nu produce, după congelare se va transforma în gheață și verde nu este ușor să fie separate după cum este necesar.

Puteți îngheța verdele și în recipiente, plastic sau silicon, dar pentru aceasta, trebuie să pre- este posibil să se înghețe verdele îngheață porțiuni mici de crengi descompuse sau masă tăiată și apoi pliate într-un recipient.

Maximul vitaminelor este conservat în verdeață atunci când este înghețat în congelatoare, care au rolul de înghețare rapidă. Dacă nu există o astfel de funcție în frigider, atunci cel mai potrivit mod pentru dvs. este cel în care verdele sunt înghețate în porții mici și astfel se dezghetează mai repede.

Acum știi cum să înghețe verdele pentru iarnă. Rămâne doar să efectuați câteva acțiuni simple și veți putea să vă bucurați de notele de vară în gustul felurilor de mâncare gătite pe tot parcursul anului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 − 72 =