Cum să cureți un mango

Aveți mango și cum să-l curățați, din ce direcție nu vă apropiați de făt? Și astfel, acest fruct frumos se află pe masă și tachinează roșu (verde) - partea galbenă? Nu, nu este cazul, trebuie să vă dați seama rapid cum să curățați corect mango-ul, deși, dacă este necesar, poate fi mâncat cu o coajă, cât de frumos?

Trebuie să curăț mango?

Toată lumea știe că pulpa de mango este foarte bogată în diverse substanțe utile. Dar există ceva util în pielea mango-ului și, dacă există, ar trebui să fie curățat? Da, există o mulțime de substanțe utile în pielea de mango, este chiar utilizat în scopuri terapeutice și preventive. Dar va fi greu de mancat (tortura sa mestece), si are un gust specific, nu-i place tuturor. În plus, coaja de mango este un alergen (mulți alergeni pot mânca cu ușurință pulpa) și persoanele predispuse la astfel de reacții nu ar trebui să o folosească. Prin urmare, dacă suferiți de orice fel de alergie, atunci va trebui să curățați mango-ul și mai bine cu mănuși.

Cum să curățați corect mango-ul?

  1. Ripe fruct de mango este dificil de curățat, este dureros este suculent, dar există încă o cale, și nu unul.
  2. Prima modalitate simplă este de a coaja mango-ul cu un cuțit, ca un cartof, și să mănânci ca un măr. Dar, în acest caz, sucul de mango dulce și lipicios va fi peste tot: pe mâini, față, haine și mobilier. Și șirurile care rămân din coaja de mango și se străduiesc să se blocheze între dinți. Adevărat, această metodă de a mânca mango este încă utilizată, este foarte dificil de a rezista și de a nu mânca dintr-o dată un fruct suculent, ci de a pierde timpul pe tăierea obositoare.
  3. O altă modalitate de a curăța mango-urile implică o absorbție mai civilizată. Pentru aceasta, am tăiat fătul de pe ambele părți ale fătului, încercând să-l ajung cât mai aproape de os. Celelalte bucăți de mango sunt, de asemenea, tăiate pe laturi, trimitem piatra în gunoaie. Pe jumătăți de mango, faceți o incizie încrucișată, încercând să nu tăiați pielea. Atunci vom întoarce lobulul, vom obține un fel de arici portocaliu. Acum tăiați cuburile de mango cu grijă din piele și întindeți-le pe o farfurie. Este important ca toate lucrările să se efectueze pe un castron (placă), astfel încât sucul de sticlă să nu fie irosit. Și alegeți un cuțit care este mai ascuțit, va fi mai ușor pentru ei să facă toate manipulările cu fructul.
  4. Dacă aveți un fruct de mango foarte coaptă și moale, atunci nu va fi ușor să îl curățați prin metodele de mai sus. Dar un astfel de mango poate fi mâncat cu o lingură, scoțând carnea dintr-o coajă de bivol. Pentru a face acest lucru, cu un cuțit ascuțit, am tăiat fructul din jurul pietrei, încercând să tăiem carnea la os din prima oară, astfel încât fructul să nu se deformeze. Acum împărțiți ușor fructele în jumătăți și mâncați mango cu o lingură. Doar nu uitati sa faceti toate aceste operatii pe o farfurie - fructul mango este extrem de suculent. Și acest mod de a tăia mango este potrivit numai pentru fructele foarte coapte și moi, un fruct mai greu nu va ceda eforturilor dvs. de ao dezasambla în jumătate. Și, ca rezultat, veți obține un suc de suc și fructe necurățate în centru.
  5. O altă modalitate de a face față fructelor moi și foarte coapte este de a tăia fructele în bucăți. Cum sa curatati mango-urileNumai în acest caz, toate piesele vor fi greu de păstrat, astfel că această metodă este utilizată dacă doriți să includeți pulpa de mango în compoziția unor feluri de mâncare. Taiați mango-urile în felii, curățați pulpa cu o lingură și trimiteți-o la blender pentru a găti un sos.
  6. Dacă fructele pe care le-ați prins coapte, dar nu foarte moi, puteți încerca să le curățați după cum urmează. Luăm cartofii de cartofi și scoatem fructele întregi, începând de sus. După un cuțit mic, tăiați felii de fructe, tăiați carnea până la os. Astfel am tăiat toată carnea într-un cerc. În cazul în care coaja este în urmă cu dificultate și o mulțime de suc este alocat, este mai bine să încercați o altă metodă, probabil acest fruct este prea bine pentru o astfel de curățare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 47 = 51