Cum să gătești găluște într-un cuptor cu microunde

Credeți că un cuptor cu microunde este potrivit numai pentru încălzirea alimentelor, dar pentru decongelarea produselor semifinite? Dar nu, poate fi minunat să gătești! De exemplu, chiar și aceleași găluște pot fi gătite într-un cuptor cu microunde, și se prăjește (în cazul în care aragaz cu funcția "grătar"), și utilizatorii experimentați gestiona și caserole delicioase fac. Dar vom începe cu cele mai simple, și ne vom da seama cum să gătești pelmeni într-un cuptor cu microunde.

Mananca in cuptorul cu microunde

Când începem să ne gândim cum să gătim pelmeni într-un cuptor cu microunde, nu contează dacă să gătești sau să prăjești, cu excepția tehnologiei însăși, suntem interesați de timpul de gătit. Trebuie să se țină seama de faptul că este imposibil să se obțină un răspuns exact la întrebarea cât de mult să gătiți pelmeni într-un cuptor cu microunde. Timpul de gătire depinde de puterea sobei și de numărul de găluște și de calitatea acestora. Așadar, minutele pe care trebuie să le lăsați în cuptor cu microunde sunt date aici și va trebui să priviți cu atenție felul de mâncare pentru prima oară pentru ao face gustoasă.

Deci, cum să gătești găluștele într-un cuptor cu microunde? Luați o farfurie adâncă și toarnă apă rece în ea. Curățăm morcovii, ceapa, le tăiem și le punem în apă. Aici trimitem și frunze de dafin, sare și piper. Acoperim placa cu un capac (sau o folie) într-un cuptor cu microunde, puneți soba la capacitate maximă și aduceți-o la fierbere - aceasta este de aproximativ 4 minute. Mai departe, în apă fierbinte am pus pelmeni 5-10 bucăți, este mai nedorită, nu se poate fierbe și se lasă într-un cuptor la aceeași capacitate de un minut pentru două. Finisate pelmenki ieși din supă (deși poți să mănânci cu ea), sezon cu maioneză, presărați cu ierburi și dorința ta și a familiei tale un apetit plăcut.

Cum să gătești găluște prăjită într-un cuptor cu microunde?

Cum să fierbeți găluștele într-un cuptor cu microunde, l-am sortit, pare să nu fie dificil, dar cum să-i prăjiți, nu este încă clar. Apropo, în general, este posibil ca microundele să coacă ceva, funcția lor este de a încălzi alimentele? Și da, și nu, puteți încă să prăjiți găluștele, atunci numai dacă aragazul este echipat cu o funcție de grătar, altfel nimic nu va ieși. Din moment ce prăjirea pelmenki este încă mai dificilă decât gătitul, vom elabora un plan de acțiune pentru obiecte.

  1. Cu un pahar în cuptorul cu microunde, 0,5 litri de apă. În apa fierbinte se răspândește pelmeni - 0,5 kg și se lasă într-un cuptor cu microunde care funcționează la o putere medie de 7-9 minute. În timp ce pelmenki sunt în cuptorul cu microunde, trei pe un grătar mare, în recipiente diferite, untul congelat și brânză tare 150-200 grame.
  2. Luăm peleții din sobă și le aruncăm în șuviță. Dacă regreți că vă despărțiți de supă, puteți să o îmbinați într-o ceașcă și să o utilizați pentru a face sosul.
  3. Cum se prajesc găluște într-un cuptor cu microunde

  4. Se răcește puțin găluștele pe care o așezăm pe o farfurie în 1-2 straturi și se presară cu jumătate de unt ras. Solim, piper, folosește condimentele tale preferate.
  5. Puneți placa în cuptorul cu microunde timp de 5 minute, nu uitați să activați funcția "Grill" și încălziți tenonul înainte de utilizare.
  6. Scoatem farfuria din sobă, ar trebui să se întoarcă cu o crustă notabilă. Dacă găsiți un bulion în vas, atunci trebuie să fie drenat, iar pelmenii sunt presați cu untul și brânza rămasă.
  7. Puneți placa înapoi în cuptor timp de 3-5 minute. După această perioadă, pelmenii vor fi complet gata pentru consum. Rămâne doar să se presară cu ierburi și să se pregătească pentru utilizare.

Dacă decideți să gătiți găluște mai ferm și fără brânză, atunci sosul le va potrivi perfect. Îl facem din supă. În 0,5 litri de bulion, adăugați 1 lingură. lingura de maioneza, 1 lingurita de otet si 1 lingurita de faina. Acolo, vom rupe verdele și vom aduce la fierbere totul în același cuptor cu microunde. Răceștem sosul și îl servim la masă, împreună cu peleții dandy care se arătă frumos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 8