cum să mâncați în mod corespunzător avocado

Avocadele exotice au devenit disponibile pe plan global relativ recent și, prin urmare, problema cum să mănânci corect avocado, nu și-a pierdut încă relevanța. Mai multe detalii și cu imagini despre toate detaliile și regulile de a mânca acest fruct, vom vorbi în acest material.

Cum să mănânci avocado?

Imediat înainte de masă, fructul de avocado trebuie curățat și tăiat. Există simultan două moduri în care puteți face acest lucru.

În primul și cel mai comun mod, avocadole sunt împărțite în jumătate, se scoate piatra, se nacolește cu un cuțit, apoi se tăie carnea în sferturi și se se coajă cu fiecare dintre ele. Pulpa curată este împărțită în lobule.

Cum să mănânci avocado 1

În al doilea și cel mai simplu mod, avocadoul este, de asemenea, tăiat în jumătate și osul este îndepărtat. Fără îndepărtarea coajei, carnea este tăiată în benzi sau pătrate, apoi extrasă din coajă cu o lingură.

Cum să mănânci avocado 2

Cum puteți mânca avocado în formă brută?

Dacă în afară de servire și de procesul de mâncare sunteți în continuare interesat de cât de des puteți mânca avocado, atunci răspundeți - există cel puțin în fiecare zi. Desigur, în formă brută de fructe este cel mai util, și, prin urmare, cu mâncarea lui și să înceapă.

Cea mai ușoară modalitate de a servi un avocado proaspăt este să-l tăiați frumos. Acum, pe Internet, acum puteți întâlni fotografii cu gustări frumoase din avocado, în cadrul cărora fructul este așezat sub forma unei flori. A face o astfel de floare este ridicol de simplă: este suficient doar să împărțiți jumătățile fructelor curățate în felii cât mai subțiri posibil, să le mușcați ușor într-un rând și apoi să le rostogoliți cu o spirală. Acest avocado va fi un ornament al oricărei salate și al unui vas fierbinte.

Cum puteți mânca avocado în formă brută 1

Dacă nu aveți timp să se gândească la servire spectaculoasă, apoi se fierbe la modă în zilele noastre paine prajita cu avocado, constând dintr-o bucată de pâine prăjită, felii de avocado si orice alte lucruri, de la ouă la pește sărat.

Cum puteți mânca avocado în formă brută 2
Cum puteți mânca avocado în formă brută 2
Cum puteți mânca avocado în formă brută 2
Cum puteți mânca avocado în formă brută 2
Cum puteți mânca avocado în formă brută 2
Cum puteți mânca avocado în formă brută 6

Suficiente fructe și chiar fructe coapte sunt bune pentru a face sosuri, cum ar fi guacamole clasic. În plus, avocado poate deveni baza mousse, care poate juca rolul de umplere pentru tarts sau salata dressings.

Cum puteți mânca avocado în formă brută 3
Cum puteți mânca avocado în formă brută 5

Dacă nu vă place micul dejun și nu doriți să petreceți prea mult timp pregătindu-i, atunci opțiunea ideală va fi ușoară. Avocados ca bază pentru o băutură groasă, satisfăcătoare și sănătoasă devine cea mai bună. Datorită gustului neutru, în cadrul mirosurilor de dimineață, avocadoul este bine combinat cu fructe și legume.

Cum puteți mânca avocado în formă brută 4

Cum este mai bine să mănânci un avocado pentru ao face gustoasă?

Dacă nu sunteți un fan al texturii și al gustului de avocado proaspăt, opriți-vă pe opțiuni interesante pentru mâncărurile fierbinți.

 1. Cea mai ușoară modalitate de a "ascunde" avocado în deserturi. Datorită conținutului de grăsime și a vâscozității pulpei de avocado, aceasta produce excelente deserturi crude. Gustul neutru al avocadoului va face o ciocolată excelentă în rețete de tartă, trufe, înghețată și budinci.

  Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 1 Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 2

 2. Carnea de avocado este surprinzător de bine combinată cu carnea, atât cu carne de pui, cât și cu carne de porc. Bucăți de fructe exotice pot fi umplute cu piept de pui, cotlet de porc și chiar chifteluțe.

  Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 3 Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 4

 3. Dacă preferați o masă care necesită un minim de timp de gătit, faceți apoi un sos de pastă verde, bătând un avocado cu puțină smântână, usturoi, suc de lămâie și verde ca gust. Se condimentează cu sos de paste fierbinți și gata!

  Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 5

 4. Ultima opțiune este avocado caserole. Piele de carne verde sunt potrivite pentru caserole cu cereale, lasagna și alte feluri de mâncare de paste, care servesc ca un sos pentru farfurie.

  Cât de bine să mâncați avocado, astfel încât să fie delicios 6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

70 − = 60