Cum sa mananci nuca de cocos

Pe rafturile noastre, o nucă de cocos a apărut cu mult timp în urmă, valoarea sa principală este de valoare specială - exotică și numai. Și așa doriți să încercați, dar asta este întrebarea: cum este nuca de cocos? La școală acest lucru nu a fost predat, dar din cauza ignoranței, fructul exotic este foarte dificil de deschis și va dura mult timp. Veți deschide, iar apoi veți fi nedumerit - ce puteți mânca în nucă de cocos? Hai să aflăm secretul nucă de cocos.

Cum sa curatati nuca de cocos?

Înainte de a începe pentru a curăța fructul, și nedumerit cum să mănânce de nucă de cocos, să ia o piuliță și agitare ureche. Puteți auzi stropirea lichidului din interior? Acesta este laptele de nucă de cocos. Dacă nu auziți stropirea, luați un alt fruct, atunci această nuci se află în magazin pentru o lungă perioadă de timp și poate fi răsfățată.

În principiu, nucă de cocos în sine - acesta este laptele, înghețat și transformat în pastă și coajă. Dar, esența ideii noastre, acest fapt nu se anulează - am decis să deschidem fructele și să ajungem la lichidul și carnea care țâțe.

Cum să curățați corect cocosul? Cea mai simplă soluție este să folosiți un ciocan și unghii. S-au găsit în nucă de cocos moale la fața locului - de obicei trei puncte negre, cu punctele de atașare de palmier de nucă de cocos, și cu ciocanul un cui acolo. Se formează o deschidere prin care scurgem lichidul într-un recipient separat și continuăm să deschidem suplimentar piulița. Puneți un cuțit în gaură și leagăn încet, astfel încât să se formeze o fisură pe nuca de cocos. Efectuați toți pașii în deschidere foarte atent o nucă de cocos, astfel încât cuțitul să nu alunece din mâinile tale și nu te doare. În caz contrar, nu va trebui să întrebați "cum să mâncați nucă de cocos", dar amintiți-vă numărul de apel de urgență al unei ambulanțe. Când fisura devine suficient de mare, împărțim fructul.

Puteți înfășura o nucă de cocos într-un prosop sau două pungi de plastic și o loviți cu un ciocan de mai multe ori. Piulița în acest caz trebuie menținută în greutate în mână. După a doua lovitură, carnea trebuie să înceapă să se îndepărteze de coajă și va fi mai ușor de separat. Toate acțiunile se efectuează cel mai bine pe feluri de mâncare, astfel încât să nu se piardă lichidul rămas, iar nutul nu trebuie colectat pe toată suprafața bucătăriei.

Cum sa mananci nuca de cocos?

Deci, am deschis nucul exotic. Ce am obținut? Ce puteți mânca în nucă de cocos? Primul este laptele de nucă de cocos. Un gust ușoară, ușor dulce de suc vă va spune despre gust și carnea în sine. Laptele este de dorit să se utilizeze imediat, deoarece termenul de valabilitate este extrem de mic - nu mai mult de 2-3 zile în frigider. Poți să-l bea prin introducerea unui tub în gaura, dacă decideți să nu o să împartă, și pot fi drenate și utilizate pentru prepararea băuturilor alcoolice sau adăugate la produsele alimentare.
Al doilea este o carne delicată de nucă de cocos. Trebuie să fie separat cu ușurință, numai atunci se poate spune cu certitudine că nuciul a fost scos din coada de palmier, nu verde. Cum sa mananci pulpa de nuca de cocos, alb si parfumat? Pulpa elastica poate fi folosita pentru prepararea diferitelor deserturi, produse de patiserie, salate. Taiați-l în bucăți, înfășurați-l în polietilenă și puneți-l în frigider. Dar țineți minte că termenul de valabilitate Cum să mănânci nucă de cocosea are și una mică - până la o lună. Cojile de nucă de cocos pot fi stocate mult mai mult și adăugate la cofetărie.

Puteți da lapte să se ridice în picioare un pic, ea a început să se îngroașe și se amestecă cu pastă de nucă de cocos, atunci veți obține crema de nucă de cocos - produs delicios, care umple perfect salate de fructe și adăugate la deserturi.

După cum vedeți, nucă de cocos are ceva de împărțit cu noi. Lapte, carne, care, întâmplător, este destul de mare in calorii, excelent folosite la gatit pentru gătit ca o varietate de deserturi, și supe și salate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 35 = 43