Cum să prăjiți arahidele într-un cuptor

Pe lângă faptul că arahide prăjite poate deveni o bază pentru ulei sau una dintre componentele alimentele preferate, puteți mânca pe cont propriu, presărat cu sare și condimente, sau fierte în caramel. Pentru toți cei care sunt interesați de felul în care se prăjește arahidele în cuptor, prezentăm această instrucțiune simplă.

Cum să prăjiți arahidele în cuptor?

O metodă de arahide decojite din film nu diferă complet prăjire: prima este mai bine să folosiți pentru ulei și alte feluri de mâncare gătit, iar al doilea cel mai consumate frecvent la fel ca asta.

Spre deosebire de o placă convențională, căldura din cuptor este distribuită mult mai uniform și necesită o participare minimă de la dvs.

Dacă vă decideți pentru a reduce timpul de curățare, înainte de a se prăjește în mod corespunzător alune în cuptor, se acoperă cu pergament de copt, altfel se poate turna imediat nuci și le distribuie într-un singur strat. Cel mai uniform, piulițele sunt prăjite la un nivel mediu al cuptorului la o temperatură relativ scăzută de 180 de grade. Dacă nu știi cât de mult timp ar trebui să prăjească alunele în cuptor, apoi se va opri timp de 15-20 de minute, de data aceasta poate varia în funcție de piulița, și dimensiunea de tip. Nu uitați că, chiar și în ciuda distribuirii uniforme a căldurii în cuptor, nucile vor mai fi nevoite să fie agitate din când în când.

După scoaterea din cuptor, piulițele vor fi incredibil de fierbinți, așa că, cu o grijă deosebită, le puneți într-un loc sigur pentru răcire și apoi sezonați sau puneți imediat în joc rețetele preferate.

Cum să prăjiți arahidele într-o coajă în cuptor?

Cum să prăjiți arahidele într-o coajă într-un cuptor

Înainte de toate, cojile de arahide trebuie neapărat clătite, deoarece colectează multă murdărie. După spălare, nucile sunt uscate și distribuite uniform și răspândite într-un singur strat pe tava selectată. Desigur, dacă există o coajă dură, prăjirea arahidei în cuptor va dura mai mult timp, aproximativ 20-25 de minute. Piulițele de amestecare sunt, de asemenea, obligatorii. După gătit, arahidele se răcește complet pe tot parcursul nopții (sub coajă, miezul se răcește mai mult) și numai apoi se curăță. În continuare, piulițele sunt curățate de coajă și film și apoi încercați: piulița corectă este cremă și nu amar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

89 − 88 =