Cum să sare caviar la domiciliu

Acum somon caviar pot cumpăra în mod liber în orice piață, dar mulți oameni preferă sare de propriile sale, conservanți și de a evita excesul de sare, specific pentru mulți producători. În detaliu cu privire la saltarea internă a acestei delicatețe marine, vom spune despre exemplul cum să sare ouăle de somon de chum acasă.

Cum sa sare rosii?

  1. Selecția peștilor. Înainte de a sări ouă proaspete de somon de chum, trebuie să alegeți peștele potrivit. Dacă te prind somon le, atunci, desigur, alegerea nu este necesară, dar când cumpărați carcasa întreagă nepotroshenoy în supermarket, să acorde o atenție la forma și dimensiunea capului pentru a evita să fie de sex masculin cumpăra în loc de sex feminin (cap de sex feminin este mai rotunjit, și falca mai puțin de pradă). Alegerea de pește, aceasta este complet decongelate în frigider, și apoi eviscerate și scoate de film pungi - yastiks - cu caviar. Aveți grijă să nu deteriorați yastik-ul, după extragere, clătiți-l și continuați să extrageți ouăle.
  2. Eliberează-l pe yastikov. de presă Modalități de ouă din film o mulțime: unele ouă de frecat printr-o rachetă de tenis convențional sau o sită mare, celălalt - printr-un manșon de tifon, dar este considerat a fi cel mai simplu mod în care utilizează mixer de mână simplu cu duze spirală pentru aluat. Folosind atașamente spirala la viteză minimă, puteți să scăpați cu ușurință de pungile de film și, dacă este necesar, resturile filmului pot fi îndepărtate manual.
  3. Rasslol. După pregătirea caviarului, soluționați saramura. Pentru saramură, apa se măsoară pe baza faptului că volumul său trebuie să depășească de două ori volumul de vițel. Apa măsurată este fiartă și dizolvată în sare. Când se dizolvă sarea, reduceți periodic oul în salam imediat ce plutește la suprafață - salina este gata. Câte ouă de sare chum depinde de maturitatea sa, dar granulele medii sunt păstrate în saramură timp de 10 până la 15 minute, apoi se bizui pe tifon, cuplu uscat ore, amestecat cu cateva linguri de unt și depozitate într-un recipient etanș în frigider.

Cum să sare caviarul "Cinci-minute"?

Pentru folosirea rapidă a prosolki utilizați puterea maximă a saramurii. În acest caz, ouăle sunt ținute în ea timp de 7 minute, și nu 5, așa cum spune numele.

ingrediente:

  • sare - 300 g;
  • apă - 1 l;
  • caviar - 0,5 kg.

preparare

Într-un litru de apă clocotită se diluează 300 g de sare și se lasă soluția să se răcească. O jumătate de cățel se întinde pe tifon, se toarnă sare și se lasă totul timp de 7 minute. Apoi, caviarul este suspendat timp de o jumătate de oră, dând excesul de soluție de sare să se scurgă. Caviarul este amestecat cu o cantitate mică de ulei vegetal, fără miros, și se degustă. Păstrați acest produs nu mai mult de câteva zile.

Cum sa sare caviar pentru depozitare lunga?

depozitarea pe termen lung a ouălor secrete se bazează pe utilizarea conservanților, pentru că dacă ați întrebat cum să murarea ouă de somon Chum, în timpul iernii, atunci ține cont de faptul că metodele naturale nu. Pentru a da naștere după sărare ar putea rămâne pentru câteva luni, acesta poate fi congelat ușor într-o pungă de plastic cu un sistem de blocare, și apoi, de asemenea, cu atenție și dezgheța în frigider pentru a dezgheța după ouăle nu se sparge.

Dacă nu intenționați să depozitați ouă mai mult de două săptămâni, puteți face o metodă simplă de decapare. Pentru sărare uscată, o lingură de sare (nu iodată) este luată pentru o lire de caviar. Se amestecă ușor caviarul cu sare cu o lingură de lemn, se adaugă cu o lingură de ulei vegetal și se lasă deoparte. Sterilizați și uscați borcanele, umpleți-le cu caviar de caviar și acoperă-le cu capace căptușite. Puteți păstra o astfel de delicatețe în frigider timp de până la două săptămâni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 − 49 =