cum să usuceți un cățeluș în cuptor

șoldurile extrem de util atunci când sunt uscate în mod corespunzător păstrează toate proprietățile lor. În timpul iernii, acest gol atunci când se utilizează nu numai ca ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar va contribui, de asemenea, la recuperarea timpurie de raceli si alte boli.

Apoi, descriem modul de uscare rapidă și corectă a cărnii de câine în cuptor, pentru a conserva complet valoarea fructelor proaspete. Această opțiune este una dintre cele mai preferate, deoarece exclude efectul luminii solare și, de asemenea, vă permite să obțineți rezultatul corect corect.

Cum să uscați corect soldurile din cuptor?

 1. Pentru a usca cainele din cuptor trebuie sa-l sortati si sa il clatiti daca este necesar. În acest caz, fructele sunt ușor uscate, răspândite pe un prosop și lasă picăturile de umezeală să se evapore complet.
 2. șoldurile se extinde pe tava, o foaie de pergament stabilite prin încercarea de a răspândi în greutate boabe dintr-un singur strat.
 3. Puneți tava la piesa de lucru la nivelul superior nu a fost încă încălzit dispozitiv și tune-l la modul de convecție (dacă este cazul). În lipsa acestui mod în cuptor au un trandafir sălbatic, la un nivel mediu.
 4. Reglați temperatura gazului cuptor la o temperatură de cincizeci de grade, iar electric la 40 și porniți dispozitivul.
 5. Ușa cuptorului trebuie să fie ușor îndoită pe întreaga perioadă de uscare. Astfel, umiditatea excesivă se va evapora nestingherită, ceea ce va asigura o înaltă calitate și o uscare rapidă.
 6. După o oră de la începutul temperaturii cuptorului de uscare este crescută treptat până la șaizeci de grade și se usucă măceș în condiții astfel pentru a obține un rezultat dorit.
 7. Unele gospodine cresc căldura la șaptezeci de grade. Nu am fi recomandat acest lucru, deoarece la această temperatură fructele se întunecă și schimbă gustul nu spre bine.

Cât de mult să usuce câinele-trandafir în cuptor?

 1. În funcție de mărimea boabelor și de modelul dispozitivului dvs., întregul ciclu de uscare poate dura între patru și șapte ore.
 2. Într-un cuptor electric, câinele de trandafir se va usca puțin mai repede și va fi gata în aproximativ patru ore. Procesul de uscare a cățelușului în gazul cuptor este probabil să dureze aproximativ șapte ore.
 3. Din când în când, este necesar să se amestece cocoșul pe o foaie de copt pentru o uscare mai bună.
 4. La pregătirea cărnii uscate pentru o vreme, lăsăm-o pe tava de copt pentru răcire și uscare finală. După aceea, puteți să pliați piesa de prelucrat în pungi, pungi din pânză naturală sau în recipiente fără sigiliu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + = 12