eglefin în foiță în cuptor

Egiptul este o specie de școli de pește de mare din familia codului, un obiect comercial valoros. Ea locuiește în mările nordice și apele oceanului duce stilul de viață de jos (care trăiesc la adâncimi de 60-200 m) Dimensiunea individului mediu: lungime 50-75 cm, greutate aproximativ 3,2 kg. În carnea acestui pește se găsesc diferite substanțe utile: proteine, grăsimi, vitamine și compuși minerali (inclusiv compuși ai iodului în cantități semnificative).

Ecuatorul poate fi gătit în diferite moduri: fierbeți, prăjiți și coaceți în folie. Coacerea este una dintre cele mai sănătoase moduri de gătit, eglefin copt în folie, se dovedește delicios și suculent.

Rețetă pentru eglefin copt în folie

Spune-ti cum sa faci un eglefin in folie, reteta este simpla. Așa că vom alege un pește (proaspăt sau proaspăt înghețat), ar trebui să fie fără defecte cu ochi limpezi.

ingrediente:

  • eglefin de mărime medie - 1 bucată;
  • usturoi - 1-2 cuișoare;
  • lamaie;
  • proaspete ierburi proaspete (patrunjel, busuioc, coriandru, marar);
  • piper negru;
  • măsline sau unt topit natural.

preparare

Ștergeți peștele din cântare și din intestine, dacă coaceți cu capul, îndepărtați ghilimelele. Din interior, peștele este pătat cu usturoi, presat printr-o presă de mână și apoi adăugăm un pic de piper.

În abdomen stăteau câteva ramuri de verdeață și câteva felii de lămâie.

Lubrifiați eglefinul de sus cu unt de legume sau topit și împachetați-l în folie astfel încât sucurile care se eliberează în timpul procesului de coacere să nu curgă. Egidele ambalate ambalate în folie pe o foaie de copt sau pe grătar și preparate într-un cuptor încălzit la o temperatură de 180-220 ° C timp de 25 de minute. Dacă doriți să pescuiască transformat o crusta aurie frumoasă, în mijlocul procesului ar trebui să fie pentru a împinge tigaie, fora un pachet cu eglefin și continua coacerea în clar.

Preparate și ambalate în folie, eglefin pot fi preparate nu numai în cuptor, ci și pe grătar (grătar, mangal).

egleza coaptă în folie

Pregătirea saci de folie cu un pește, puteți ieși la un picnic sau la țară, în cazul în care drumul nu este lung, peștele este bun promarinuetsya 2-3 ore și a obține chiar mai gustoase. Mai mult de 3 ore pentru a murat este inadecvat: condimente va pieri gustul de pește.

Acționând aproximativ în același mod, este posibil să gătiți eglefin copt în folie cu piper dulce și ceapă verde sau praz.

Găurile de eglefin gătite pot fi servite cu aproape orice garnitură. La acest fel de mâncare este bine să serviți vinul ușor de masă și orice sos (lămâie-usturoi-muștar, maioneză, roșii sau soia).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 3