Gem de mere și de merișor pentru iarnă | hounslowtw3.net

Gem de mere și de merișor pentru iarnă

gem de mere și cranberries pentru iarnă

Să trecem la piesa de prelucrat afine gem delicioase utile în combinație cu mere gradina parfumat, și modul în care un astfel de tratament pentru a găti, vom descrie în detaliu în acest proces.

Jam "Pyatiminutka" din mere cu merișor - rețetă

ingrediente:

  • copt fructe de padure coapte - 1,2 kg;
  • meri roșii parfumate - 800 g;
  • zahăr granulat - 1,8 kg.

preparare

Cu apă rece, spălăm totul. Am raspandit fructele de padure pe un prosop curat si lasam sa se usuce timp de aproximativ 30-40 de minute. Apoi trecem printr-un ecran mare de miniere. Trecem gruelul de boabe rezultat într-un castron mare de metal și acoperim cu jumătate de zahăr.

Cu merele tăiați un strat subțire de coajă și tăiați miezul. Carnea însăși este tăiată în mici bucăți arbitrare, pe care le punem în următorul strat într-un castron. Acoperiți-le cu restul de zahăr și scoateți recipientul cu blocaj de fructe și fructe de pădure într-un loc răcoros timp de 1,5 ore. Apoi, amestecați merele și afinele cu zahăr și puneți castronul pe plăcuța de gaz a plăcii. După fierberea gemului, gătiți-l exact 5 minute. Expunem tratamentul pe borcanele de sticlă prelucrate și le acoperim cu capace fierbinți.

Jam de pe afine cu mere și portocale într-un multicarchet - o rețetă simplă pentru iarnă

ingrediente:

  • boabe de merișor - 1,3 kg;
  • copt mere - 1,3 kg;
  • portocale - 2 bucăți;
  • zahăr fin - 2,3 kg.

preparare

Spalam bine fructele si fructele. Cowberry este plasat în castron al multivarkului și cu ajutorul unui pisat de lemn, stoarcem destul de puțin fructele. Apoi, acestea sunt acoperite cu un strat de protecție de coaja dense și fructe de padure va fi mai ușor de a izola sucul. Apple tăiat în bucăți mici, alungite, nu le taie coaja. Puneți-le în același rezervor unde este mătasea, adăugați zahăr mic și amestecați totul. Acum, fiecare portocalie este tăiată în 4 felii, apoi se stoarce sucul de la ei direct deasupra merelor cu merișoare. Pe multivarker, activați modul "Închidere" și pregătiți fabulosul deliciu delicios de 1 oră și 45 de minute.

Distribuim întregul conținut al multivarcă pe recipientele de sticlă pregătite corespunzător și le rostogolim până la capătul complet cu capacele pregătite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: