Kinkali într-un magazin cu mai multe perechi

Aburul este una din funcțiile cele mai utile într-un multivar. Împreună cu un recipient special convenabil, acest proces devine de zece ori mai simplu decât gătirea simplă pe o baie de apă și un cronometru convenabil vă va permite să setați cu precizie timpul de gătire adecvat pentru a evita fierberea produsului. Toate subtilitățile de gătit khinkali într-un magazin multi-pereche vom discuta mai jos.

KHink un cuplu - rețetă

Să începem cu o rețetă în care chinculii să se pregătească de la zero, pentru că produsul făcut la domiciliu este întotdeauna mai gustos decât produsul semifinit.

ingrediente:

Pentru test:

  • făină - 1,3 kg;
  • ouă - 2 bucăți;
  • apă 450 ml.

Pentru umplere:

  • carne de vită - 690 g;
  • ceapa - 75 g;
  • apă 430 ml;
  • piper rosu uscat, schinduf de lemn - la gust.

preparare

Porniți câteva ouă cu un vârf de sare. Se toarnă ouăle de făină împreună cu apă și se combină toate până se formează un aluat elastic. Se toarna bine aluatul, se lasa sa se odihneasca timpul de pregatire a umpluturii.

Carnea de vită se topește în mod fin sau se transformă în carne tocată folosind un măcinător / mixer pentru carne. Grind ceapa. Se amestecă ceapa și carnea cu condimente și se toarnă în apă. Apa joacă un rol cheie în rețetă, afectând sucul de umplutură din carne.

Arcurile diluate se rostogolesc subțire și se taie în cercuri mari. În centrul fiecăruia se așeză o linguriță de carne de vită solară și se alătură margini împreună, lovindu-i în jur. Gata khinkali poate fi recoltat pentru utilizare ulterioară prin trimiterea la congelator, și puteți începe imediat de gătit.

Puneți chinkali-ul pe grătarul de aburi unsă și puneți-l peste vasul umplut al aparatului. Setați modul de gătire adecvat. Cât de mult să gătești khinkali pentru un cuplu depinde de mărimea lor, dar intervalul de timp poate varia de la o jumătate de oră la 45 de minute.

Cum să gătești chinali înghețați într-un multi-bar?

Cum să gătești khinkali înghețate într-un magazin cu mai multe perechi

Dacă utilizați un produs semi-finit congelat, acesta poate fi, de asemenea, gătit folosind un obiect gadget de bucătărie, dar nu este nevoie de dezgheț preliminar.

Umplerea vasului aparatului cu apă, puteți pune în el mazăre de piper, lauri sau alte condimente aromate. Reteaua de aburi trebuie sa fie unsata cu o multime de ulei si sa pui chinkali pe partea de sus, asigurandu-se ca nu se ating unii de altii, altfel aluatul se va lipi impreuna dupa ce se gateste. Așezați grila în dispozitiv și selectați modul "Gătit în abur". Pregătirea de khinkali de mărime medie pentru un cuplu va dura aproximativ o jumătate de oră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 + = 22