hrișcă de hrișcă

Krupenik este un fel de mâncare interesantă, care este destul de capabilă să vă diversifice plăcut meniul zilnic. De fapt, Krupenik - o caserolă facut din cereale fierte (s-ar putea spune, terci, uneori fierte în lapte) cu adaos de alte ingrediente: ouă, brânză de vaci, smântână.

Spune-ne cum să gătească Krupenik de hrișcă cu branza, reteta este foarte simplu, dar acest fel de mâncare - opțiune excelentă de un mic dejun sănătos și hrănitor, masa de prânz sau cină curs principal. În principiu, o astfel de caserolă poate fi considerată chiar și dietetică.

Krupenik hrișcă

ingrediente:

  • cereale-hrișcă-2 cești;
  • apă sau lapte - 3-4 pahare;
  • ou de pui - 3-5 buc.;
  • brânză de vaci - aproximativ 150-200 g;
  • smântână este natural - 3-5 linguri. linguri;
  • un pic de unt pentru a lubrifia mucegaiul.

preparare

Într-o variantă mai avantajoasă hrișcă completați cantitatea caserolă specificată de apă sau lapte fierbinte de fierbere, se acoperă cu un capac și învelite cu un prosop. Atâta timp cât hrișca se răcește, va fi gata cu conservarea tuturor substanțelor benefice. Alternativ, se toarnă hrișcă cu apă și, după fierbere, se fierbe la foc mic până se gătește sub capac, uneori amestecând.

Acum pregătim krupnikul însuși. Adăugăm ouă și brânză gătită și smântână la hrișcă fiartă. Amestecul nu trebuie să fie prea gros.

Lubrifiați forma de adâncime medie din interior cu o bucată de ulei (siliconul nu poate fi lubrifiat). Completați amestecul sub formă de hrisca-caș-ou și copt pentru a trimite încălzite la aproximativ 200 grade C temperatura a cuptorului 25 de minute să se răcească ușor, înainte de tăierea în porțiuni Krupenik. Krupenik hrisca este bine servit cu sos de carne și / sau ciuperci din smântână înăbușită.

Într-o versiune simplificată, este posibil să se pregătească o zmeură fără brânză de vaci și / sau smântână, folosind doar ouă și hrișcă.

Krupenik de hrisca poate fi pregătit într-o multivark.

Krupenik de la hrișcă în multivarka

Utilizați aceleași ingrediente ca în rețeta principală (vezi mai sus). hrișcă cu hrișcă și brânză de vaci

preparare

În primul rând, gatiti hrișcă, care este, umple-l cu apă într-un vas de lucru Multivarki, setați vasul în poziția de lucru, închideți capacul și să păstreze în modul de încălzire, până la făcut (în diferite modele multivarok poate avea loc la momente diferite, citiți instrucțiunile din dispozitiv special). În continuare, trebuie doar să mutați hrisca într-un castron, se spală vasul de lucru, grăsime, se prepară amestecul inițial (a se vedea. Mai sus), umple paharul din amestec și se coace, din nou, urmând instrucțiunile din selectarea modului și ora.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

38 − = 37