Mascarpone din smântână la domiciliu

mascarpone este într-un număr foarte mare de rețete pentru dulciuri de casă și snacks-uri, dar, din păcate, găsiți produsul de producători de brânzeturi-italiene pe rafturile supermarketurilor noastre nu este atât de ușor, iar în cazul în care reușesc, prețul de brânză poate fi surpriza neplacuta. Într-un fel sau altul, să mă refuze plăcerea de a realiza mese cu mascarpone nu este necesară, deoarece brânza moale pot fi preparate din toate familiare acasă smântână.

Cum să gătesc mascarpone din smântână?

Prima metodă de preparare este cea mai beskhlopotnym, pentru a pune în aplicare nu au nevoie chiar de a porni pe aragaz, pe care o alegeți doar crema și tifon cumpăra segmentul. Alegerea smântânii este un lucru foarte important. La urma urmei, conținutul de gust și de grăsimi după impactul asupra performanței de brânză similare și, prin urmare să ia în mod ideal, nu smântână și asigurați-vă că să urmăriți pentru, astfel încât conținutul de grăsime în ea a fost sub 20%. Puteți face mascarpone din smântână de casă, dar o puteți înlocui cu o achiziție - nu este un principiu. Odată ce ingredientul principal este selectat, puteți adăuga condimente: un vârf de sare, puțină ierburi uscate, zahăr, piper sau lăsați neatinse.

Se toarnă crema peste prevăzute două straturi de tifon sita, capetele de tifon și acoperă-le aduna crema. Puneți pe amestec o farfurie cu o încărcătură și puneți totul în frigider. Homemade brânză de mascarpone din smântână va fi gata după 10-12 ore de repaus.

Cum sa faci mascarpone la domiciliu din smantana?

ingrediente: Cum sa faci mascarpone acasa din smantana

  • smântână 450 g;
  • suc de lamaie - 10 ml;
  • lapte - 90 ml.

preparare

Smântână amestecată cu lapte și se încălzește până la 70 de grade, se toarnă în amestecul de suc de lămâie și se îndepărtează vasele de la foc. Acoperind capacul recipientului, lăsați baza pentru brânză coagulat 7-8 minute, apoi se desfășoară fulgilor într-o strecurătoare și se lasă brânza mascarpone cu smantana 6-9 ore pentru a se scurge.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 − = 9