morcov cocktail

Morcovi - cunoscuți din timpuri imemoriale, o plantă cultivată cu succes care produce rădăcini utile. Morcov conține multe substanțe utile, carotenoizi, vitamine (în special grupele B și A), compuși utili de sodiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, iod, precum și uleiuri esențiale și zahăr, fibre vegetale.

Morcovii sunt una dintre cele mai comune în legumele noastre nutriționale. Cu toate acestea, nu întotdeauna și nu toată lumea vrea să mănânce morcovi în formă proaspătă sau fiartă, fiartă, etc.

Practicanții diverselor diete, susținătorii unei alimentații sănătoase și, de asemenea, pregătirea alimentelor pentru copii, pot pregăti cocteiluri de morcov utile.

Puteți folosi orice fel de morcovi pentru a face astfel de băuturi.

Spune-ți cum și ce poți să faci cocktail-uri de morcovi. Pentru a măcinat morcovii puteți folosi o răzătoare convențională sau utilizați dispozitive moderne de bucătărie (combine, mixere, etc.). Un detaliu important: pentru a pregăti un cocktail de morcov cu un blender, acesta din urmă ar trebui să fie suficient de puternic. Sau așa: grătarul morcovilor și măcinați legumele și fructele mai blânde cu un blender. Este, de asemenea, bine dacă ferma dispune de un juicer puternic modern.

Morcovii sunt cel mai bine digerate în combinație cu iaurt viu iaurt natural neîndulcit sau smântână conținut mediu de grăsime (amintiți-vă că), și vom fi bucuroși să gătească și să bea lapte și morcov piureuri. Nu vă faceți griji, prezența cremă și, în special, iaurtul nu va adăuga depuneri de grăsime la nivelul taliei, cel mai important - fără zahăr și miere.

Cocktail de morcovi cu verdeață

ingrediente:

  • morcovi de dimensiuni medii - 2-4 buc.;
  • proaspete ierburi proaspete (marar, patrunjel, coriandru, busuioc) - buchet gros;
  • iaurt clasic - 100-200 ml.

preparare

Se taie morcovii în orice mod convenabil. Verzii s-au tocat într-un blender. Am amestecat amândouă. Strângeți sucul și amestecați-l cu iaurt.

Modificați ușor cocktailul, adăugând un suc de dovleac (primim suc de dovleac și suc de morcovi). Acum băutura a devenit deosebit de utilă pentru bărbați și a dobândit proprietăți suplimentare (îmbunătățește digestia, curăță ficatul). Un astfel de cocktail are în continuare proprietăți helmintice, le dau copiilor de la 2 ani. Angajați prin sport și fitness pot adăuga câteva ouă de prepelite crude în acest cocktail - se obține o adevărată "bomba" cu proteine ​​și vitamine.

Dacă adăugați aceeași sursă de cocktail de morcov (fara oua) este un pic de suc de sfeclă de zahăr brut (circa 1/5 sau 1/4 din total), veți obține un cocktail pentru a reduce și reglarea tensiunii arteriale.

Încă o dată, amestecați sucul de morcovi și iaurt cu suc de mango. Iar a doua zi, pregătiți un cocktail pe bază de suc de morcov proaspăt cu suc proaspăt de portocale (adăugați o treime din apă în loc de iaurt). Și apoi cu suc de ananas. Opțiuni bune înainte de fitness și după. de asemenea lapte moale cocktaileste bine să amestecați sucul de morcov proaspăt în jumătate cu roșiile.

Morcov cocktail cu mere

preparare

În orice mod, am zdrobit morcovi și măr neted (atât de util, în coaja conține pectină și acizi de fructe). Strângeți sucul și adăugați 1/3 din apă. Se adaugă apă pentru a nu răni mucoasa gastrică și pancreasul.

În general, dacă lăsați fantezia culinară să se desfășoare, puteți inventa și pregăti o varietate largă de cocktail-uri originale pe bază de suc de morcovi. Principalul lucru - trebuie să vă amintiți următoarele: sucuri proaspete de unele fructe și legume în forma sa pură ar fi nerentabil (în special este vorba de citrice, cireșe, kiwi, mere, fructe de pădure), astfel încât fie să adăugați iaurtul cocktail sau smântână, sau adăugați apă, cel puțin 1/4 din din volumul total.

Utilizarea deosebit de atentă a cocktail-urilor bazate pe sucuri proaspete pentru cei care au aciditate crescută, precum și în timpul exacerbării bolilor gastro-intestinale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

66 − = 61