Pate de cap de porc

Pateu de casa din capul porcului - aceasta este o versiune foarte ieftina a pateului, care de obicei este recoltata pentru iarna.

Cum se face pateul din capul de porc și țigări pentru iarnă la domiciliu - rețetă

ingrediente:

  • cap de capră - 15 kg;
  • carne de porc - 2 kg;
  • oua - 10 bucati;
  • ceapa - 10 becuri;
  • lauri - 7 frunze;
  • ardei parfumat (fara pamant) - 10 buc;
  • ulei vegetal - 50 g;
  • piper ardei;
  • sare.

preparare

Aceasta pate începe, bineînțeles, cu alegerea capului sau capetelor, ele trebuie alese cu prudență, mirosul trebuie să fie natural și să nu fie respingător în nici un fel. A doua regulă foarte importantă în alegerea unui produs pentru pate este dimensiunea capului în sine, este mai bine să se ia mai puțin în greutate, dar mai mult în cantitate. Deoarece, respectiv mai multe goluri obrajii mari, și care grăsime, în cazul achiziționării de o greutate cap de aproximativ 10 kg, va trebui să tăiați obraz și de a folosi în alte feluri de mâncare sau de a dobândi carne macră suplimentar pentru Pate nu a fost foarte îndrăzneț. Capetele ideale pentru paie cântăresc aproximativ 5 kg, în care raportul dintre grăsime și carne este doar potrivit pentru gătitul de pașcă. De asemenea, vă sfătuim să întrebați vânzătorul la locul de cumpărare a capetelor, să le tăiați în 4-6 părți, deoarece acest lucru vă facem acasă foarte greu.

Capetele achiziționate ar trebui să fie examinate pentru păr, dacă este cazul, apoi utilizați o sobă de gaz pentru ao arunca. Apoi se toarnă apă caldă și bine, până la culoarea aproape albă, ștergeți pielea cu partea dură a buretelui de bucătărie sau faceți-i un burete de bucătărie din metal. Desigur, trebuie să curățați toate depozitele de carbon care se formează după arderea unui arzător de gaze de către dvs. sau vânzătorii de carcase. După ce ați pus niște capete într-o cratiță mare, adăugați mirodenii, dar nu sare și gătiți pentru o lungă perioadă de timp, ca într-o răceală până la punctul în care carnea în sine se află în spatele oaselor.

Offal este sfătuit să fiarbă separat, de asemenea, cu condimente, dar fără sare, bineînțeles, pre-clătire și curățarea lor de la toate părțile inutile.

Tăiați ceapa nu foarte fin și prăjiți în ulei. Din capete, separați deja carnea fiartă și grăsimea, Pate de cap de porc pentru iarnă biscuiți și ceapă, treceți la ele și apoi, folosind aparatele de bucătărie, fie că este vorba de un mașină de tocat carne, de combine sau de mixer, ciopliți totul. După sare, se arde și se toarnă ouăle, amestecând bine pateul. Acum este necesar să se mute masa rezultată în borcane bine spălate, ideale pentru litri și jumătate de litru. Este necesar să impuneți cutii incomplete, până la umărul superior, deoarece pateul se va ridica atunci când este coaptă. Capacul superior cu folie, acest lucru nu va permite arderea pastă. Coacerea durează aproximativ 50 de minute din momentul în care pâinea se fierbe la o temperatură de 180 de grade. Se acoperă sterilizarea în apă fiartă și se rostogolestează borcanele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

89 + = 91