plăcinte cu afine

Dacă aveți timp să se pregătească pentru iarnă astfel un minunat boabe cum ar fi afinele, ceea ce înseamnă că puteți găti nu numai vitamina răcoritoare băuturi din fructe, dar, de asemenea, cuptorul gustoase prăjituri mici. Cine va refuza atât de minunat coacerea dacă îl serviți cu ceai proaspăt?

Umplutura pentru plăcinte se face cel mai bine din afine topite sau rase cu zahăr (cu aceste metode de prelucrare se stochează mai multe substanțe utile). Puteți face o completare pentru plăcinte cu merișor și mere proaspete. Să le tăiem bine înaintea cusăturilor, astfel încât merele să nu aibă timp să se întunece.

Piesele cu cowberries pot fi făcute dintr-o drojdie simplă, simplu de drojdie sau de patiserie.

Rețetă pentru plăcinte cu cranberries din aluat de drojdie

ingrediente:

 • făină de grâu de înaltă calitate - aproximativ 4-5 cești;
 • drojdie uscată - 2 lingurițe (sau 25 g proaspăt);
 • zahăr granulat - 2-3 lingurițe. linguri;
 • lapte conținut mediu de grăsime medie - 200 ml;
 • Ou de pui - 1-2 buc;
 • unt, natural - 100 g;
 • sare - 0,5 tsp.
 • cranberries conserve - cât mai mult de nevoie.

preparare

Prima opara. Se încălzește ușor laptele din cratiță și se topește untul și zahărul în el, dar nu îl aduceți la fierbere. Laptele trebuie să aibă o temperatură de cel mult 40 de grade. Puneți drojdia, adăugați 2 linguri. linguri de făină, se amestecă și se pune într-un loc cald timp de aproximativ 20 de minute.
Când opara sa apropiat (se va dubla aproape în volum), îl turnăm într-un castron și șlefuim făina. Frământăm aluatul, rostogoliti-l într-o bucată, acoperiți-l cu un prosop și puneți-l în căldură timp de 2 ore. În acest timp, îl frământăm de câteva ori și îl amestecăm cu mâinile.

Când aluatul este bun, rotiți-l în foi cu grosimea de aproximativ 0,5 cm, tăiați cercurile cu un pahar și fă-i mici pateuri cu umplutură de mure. Dacă vom face prăjituri prăjit cu afine - este necesar să prindeți marginile, astfel încât umplutura nu se scurge în tigaie și cuptorul dacă este posibil să se lase o gaura in mijloc.

Ei bine, dacă doriți să se prăjească - scoateți o tigaie și - înainte, se prăjește până la o nuanță frumoasă maro-auriu.

Dar mai sănătos friptură la cuptor, asa ca mai bine așezați prăjituri pe o foaie de copt unsa (se poate prostelit uns cu ulei de hârtie de copt), oferindu-chiftelele rasstoyatsya timp de aproximativ 15 minute, apoi se lubrifia ou bătut și trimite în sobă rusă sau într-un cuptor încălzit. Coaceți prăjiturile la temperatura medie timp de 25 de minute. Pregătirea este determinată de culoarea testului. Terminate plăcinte cu o perie perie unt.

Pușcăturile cu merișor sunt făcute din patiserie. Procesul, de fapt, pregătirea plăcilor arată aproape la fel. Pușurile de patiserie pot fi cumpărate gata în supermarketuri, bucătării de casă și unități de catering. Este mai bine, desigur, să vă gătiți singuri, pentru a vă asigura că nu conține margarină nesănătoasă.

O rețetă simplă de patiserie

ingrediente:

 • făină de grâu de înaltă calitate - aproximativ 2 pahare;
 • apă de gheață - 1 / 2-2 / 3 cești;
 • unt - 100 g;
 • zahăr-nisip - 1h. lingură;
 • sare - 1/4 linguriță.

preparare

Pe suprafața de lucru, trecem făina în deal și facem o depresie. În apă rece, se dizolvă zahărul, se sare și se amestecă bine. Încălziți uleiul. Se toarnă untul topit (până la fierbere nu este posibil, desigur) și apă în canelura din dealul făinii. Frământați aluatul. Am amestecat cu grijă.

plăcinte prăjite cu merișor

Aluatul este așezat în frigider timp de 2-3 ore (sau peste noapte). Inainte de turnare chiftelele cu merișorul împărți aluatul în 4 bucăți și derulăm straturi cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, uleiul de lubrifiere și adaugă reciproc foile rola și se repetă ciclul de 2-5 ori mai mult. După interfață, este posibil să începeți tăierea și fabricarea plăcilor. Pune chiftelele pe o tavă unsă și coaptă într-un cuptor preîncălzit la temperatura medie timp de 25 de minute pentru a determina vizual dorința nuanței și mirosul. Plăcile gata pot fi șterse cu unt.

Notă: plăcinte mici insidios, că acestea se află pe un platou, și bea ceai cu ei, și se pare că a mâncat foarte puțin, și, de fapt ...

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

36 − = 32