Pizza păsărică

Mulți oameni iubesc pizza, un fel de mâncare în care sofisticarea tradițiilor culinare italiene este combinată cu simplitatea și viteza de gătit. Pizza poate fi gătită cu o umplutură de alimente slabe, astfel de rețete vor fi deosebit de interesante pentru post și vegetarieni.

Pizza păsărică

Mulți oameni iubesc pizza, un fel de mâncare în care sofisticarea tradițiilor culinare italiene este combinată cu simplitatea și viteza de gătit. Pizza poate fi gătită cu o umplutură de alimente slabe, astfel de rețete vor fi deosebit de interesante pentru post și vegetarieni.

Puiul de aluat pentru pizza (de fapt, este o versiune clasică) este fabricat din făină de grâu, ulei de măsline și apă. Puteți utiliza pentru substrat și aluat de drojdie proaspătă, cu adăugarea unei cantități mici de ulei de măsline.

Ce să înlocuiască brânza pentru pizza slabă?

Merită amintit că brânza, în sine, nu este un produs necinstit, deoarece nu este necesar să se ia viața unei alte ființe vii pentru a obține brânză din lapte. Pentru reprezentanții diferitelor religii, produsele incompetente, în primul rând, sunt: ​​carne de animale, păsări de curte, pește și carne de alte creaturi de animale. Deci, decideți singur, opțiunile sunt posibile. În principiu, umplerea, în anumite moduri și fără brânză, se lipsește bine în aluat, dacă este presată ușor.

Pizza plictisitoare cu ciuperci

ingrediente:

 • făină de grâu fin - 2 cupe;
 • apă - 3/4 cești;
 • ulei de măsline - 1/3 cană;
 • sare - 1 vârf.

Pentru umplere:

 • Ciuperci proaspete (de exemplu, șampiri, ciuperci albe sau de stridii) - 300 g;
 • ceapa verde - 5-8 lăstari;
 • piper dulce - 1 buc.;
 • roșiile sunt coapte dens - 2 buc;
 • măsline fără gropi - 8 buc;
 • branza rasa sau branza tofu - 150 g;
 • verdeață.

preparare

Ciupercile sunt tăiate în felii de mărime medie. Ele pot fi ușor prăjite în ulei de măsline și prăjite timp de 15 minute. Ciupercile de ciuperci nu pot fi periate, deoarece sunt comestibile și crude și chiar mai utile. Sau puteți fierbe ciupercile într-o cantitate mică de apă (supa va merge pentru supă sau ciuperci de ciuperci).

Tăiați făina cu un tobogan, faceți o canelură, adăugați sare, ulei și, treptat, turnând apă, frământați aluatul (este potrivit să faceți o furculiță). Apoi, frământați aluatul cu mâinile, dacă vă decideți să coaceți fără brânză de lapte, nu vă lubrifiați mâinile cu ulei.

Măslinele se taie în cerc, iar roșiile în felii subțiri, ardeiul dulce, ceapa și verdele tăiau fin.

Scoateți topul de pizza și puneți-l pe o foaie de coacere unsă sau "piatră" ceramică specială pentru coacerea pizza (poate fi achiziționată la magazinele de electrocasnice). Dacă gătiți cu brânză de lapte rasă (sau tofu), presărați-le ușor cu un suport, cu vârfurile de ciuperci și roșii, iar între ele - cercuri de măsline, verde tăiată și ardei dulci. Apăsați ușor umplutura în substrat. Coacem pizza pentru aproximativ 25 de minute sau puțin mai mult. Pizza gata presărată cu brânză rasă, lăsați-o ușor să fuzioneze și pizza ușor răcită înainte de tăiere. De asemenea, pot fi pregătite mici pizze miniaturale care nu pot fi tăiate, ceea ce este foarte convenabil, mai ales dacă ferma nu are un cuțit de disc.

Este clar că, dacă considerați că este permisă consumul de fructe de mare, puteți include pește ușor sărat în umplutură (somonul este deosebit de delicios). Peștii au nevoie de 200 de grame.

Puteți include, de asemenea, în umplutura de squid fierte. Carnea de calmar este gătită în apă timp de 3 minute, nu mai mult, apoi este răcită și tăiată în benzi.

Pizza plictisită în multivariate

Pizza plictisită în multivariate

Folosim aceleași ingrediente.

preparare

Facem totul la fel ca în prima rețetă (vezi mai sus). Este clar că putem pregăti, de asemenea, ciuperci și / sau calmar separat într-un multivariat în avans. Substratul, desigur, este format pentru a se potrivi cu mărimea bolului de lucru al multivarkului. Alegeți modul "Coacere", timpul este setat - 40-45 de minute.

La pizza gata preparată servim vin alb sau rosé.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

56 − 48 =