Pui într-un pachet într-un cuptor cu microunde

Tehnologia modernă, concepută pentru bucătărie, ajutând multe gospodine economisi semnificativ timpul, dar în același timp, de a instrui nu mai puțin de feluri de mâncare originale și incredibil de aromate. Vă vom spune astăzi cum se coace carnea de pui în cuptorul cu microunde în pachet, și veți vedea cum este hranitoare si delicioasa.

Puiul din pachetul de copt în cuptorul cu microunde

ingrediente:

  • carcasa de pui - 1,5 kg
  • usturoi - 4 cuișoare;
  • condimente.

preparare

Puiul se clătește bine sub apă curgătoare, se curăță de pielea excesivă. Apoi carcasa este înmoaie cu un prosop de hârtie sau lasă-o să se usuce în mod natural. După aceea, freăm carnea cu sare și diverse condimente, nu numai din exterior, ci și din interior. Transferați puiul într-o cratiță, închideți capacul și lăsați-l să marinate timp de aproximativ o jumătate de oră. Cu catei de usturoi coaja, cuișoare apăsați ușor pe partea largă a unei lame de cuțit și se lipește în interiorul pasăre. Am pus un pui înapoi în pachetul de coacere, pentru a ridica ușor o margine liberă a unui pachet și a legat-l. Îndepărtăm pachetul de mai multe ori cu o scobitoare și schimbăm piesa de prelucrat într-un vas cu temperatură ridicată. Am pus în cuptorul cu microunde, selectați puterea de 800 W și coaceți pasărea exact pentru 25 de minute. După aceea, tăiați ambalajul și lăsați-l încă 5 minute înainte de apariția unei cruste roșii.

Pui cu cartofi într-un ambalaj în cuptorul cu microunde

ingrediente:

  • cartofi - 5 buc;
  • pui - 1 bucată;
  • smântână - 150 ml;
  • apă filtrată - 50 ml;
  • bec - 1 buc;
  • masline -10 buc;
  • condimente.

preparare

Procesăm carnea de pui, spălăm și tăiem în bucăți mici. Transferați carnea într-un recipient profund. Într-un castron curat, se toarnă apă filtrată, se adaugă smântână și se toarnă mirodenii ca gust. Cartofii sunt curățați, tăiați în felii și adăugați la pui. pui cu cartofi în cuptorul cu microunde din pachetShinkuem felii de măsline și trata ceapa, cotlet cu un cuțit și se năruie blender până pastă netedă. Se adaugă toate legumele în marinadă, se toarnă într-o cratiță cu carne și se amestecă bine cu mâinile. Am lăsat puiul cu cartofii timp de aproximativ o oră, punându-l în frigider. Apoi, puneți totul într-o pungă pentru coacere, tamponată cu grijă și umplută cu sos de smântână. Am trimis piesa de prelucrat la cuptorul cu microunde, plasându-l într-un vas special, rezistent la căldură, cu un fund plat. Se gateste vasul timp de 20 de minute la o putere de 800 de wați. După aceea tăiați pachetul, împingeți cartofii cu pui într-o farfurie și presărați cu ierburi proaspete.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =