carne de pui in bacon

Pui de coapse, picioare, aripi, ficat - au mers la magazin pe drumul spre casă și au cumpărat cîteva porții la cină. Ușor, simplu, rapid. În mod tradițional, îngălbenim? Încearcă să-ți stăpânești o rețetă nouă - pui în slănină! În plus, acesta va avea nevoie de timp pentru a găti câteva minute mai mult - doar suficient trebuie să taie șunca și înfășurați picioarele de pui sau coapse, vei avea un surprinzător aromata, suculent, cu o cina aroma delicata. Sacul afumat adaugă carnea de pui la piquancy și moale, subliniază perfect gustul său, și în sine, prăjituri, abdomene cu o crustă parfumată parfumată. Apropo, găina din șuncă este un mare aperitiv pentru bere, crede-mă, oamenii vă vor aprecia abilitățile culinare, puiul va zbura în cel mai scurt timp!

Pui de picioare în bacon

Pentru a pregăti butoaie de pui în bacon, veți avea nevoie de cel mai mic set de produse - bomboane, șuncă și mirodenii. Vedeți cât de simplu este! De fapt, puteți folosi această rețetă pentru a găti coapsele de pui în bacon.

ingrediente:

  • picior de pui - 12 bucăți;
  • bacon - 150 g;
  • sare, piper - la gust.

preparare

Șuncă bine răcită tăiată în benzi subțiri. Asigurați-vă că o răciți, astfel încât să fie mai ușor să o tăiați. Piciorul de pui se spală cu grijă, se usucă, se freacă cu sare și piper. Apoi, înveliți fiecare bandă picior de slănină, injunghie scobitoare margine, răspândit într-un vas de copt și trimite-l pe timp de 30-35 minute într-un cuptor de 200 grade preîncălzit.

Dacă doriți ca carnea să devină mai suculentă, atunci puteți găti pui cu slănină și brânză. Pentru a face acest lucru, separați ușor pielea de celuloză, dar nu o îndepărtați. Buzunarele rezultate se umple cu bucăți de brânză, apoi se înfășoară cu panglici de slănină și se trimit la cuptor. Brânza este mai bine să luați o capră și o capră tare, dar minunate. Puteți adăuga verde tăiată la brânză. Poate că felul de mâncare nu va fi prea dietetic, dar trebuie să vă răsfățați o dată!

Pui de ficat în bacon

Unii oameni nu le place să folosească ficatul din cauza mirosului specific. Dar, ficatul de pui este un produs destul de delicat și practic nu are miros, iar dacă este anterior marinat în vin, fel de mâncare se va dovedi foarte picant. La vin puteți adăuga cimbru sau alte plante aromate, ficatul va beneficia numai de acest lucru.

ingrediente:

  • ficat de pui - 300 g;
  • bacon - 150 g;
  • vin alb - 50 ml;
  • sos de soia - la gust;
  • zahăr, condimente - pentru gust;
  • unt.

preparare

Spalam bine ficatul, scoatem filmul si marinam in vin timp de aproximativ o jumatate de ora. În tigaia încălzită, topiți untul, turnați zahărul, adăugați sosul de soia și prăjiți ficatul în acest amestec pentru câteva minute pe fiecare parte. Când ficatul este puțin răcoros, înfășurați fiecare bucată de panglică de șuncă și o strângeți pe frigarui, ca un kebab shish. Fiecare boabe se prăjește pe ambele părți în același sos într-o tigaie până când apare o crustă roșie. ficat de pui in baconApoi adăugați vinul, în care ficatul a fost marinat și cântărit pe un foc mic până când vinul sa evaporat. Șunca poate fi servită pe masă.

Puiul cu bacon cu sos

Încercați să coaceți un pui cu un sos - o brânză cremoasă delicată, o soia piquant sau o roșii picant. Aceasta este o chestiune de gust și imaginație. În oricare dintre opțiunile selectate, carnea de pui, coaptă în bacon cu sos, se va dovedi delicioasă și delicioasă. Picioare sau coapse de pui învelite în benzi de slănină, se pune într-un vas de copt și se toarnă sos. După 30-35 minute, vasul va fi gata. Puteți servi carnea de pui în slănină ca și în cazul oricărei feluri de mâncare sau cu legume.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 2 =