măr de cartofi piure

Acest piure de mere este o bază ideală pentru prepararea unei varietăți de deserturi, poate fi adăugată la umplutura de panificație, amestecată cu gelatină și lăsată în frigider. Laptele condensat, care se adaugă în mod tradițional acestei delicatețe, va da un gust uimitor de cremă cremoasă!

Apple piure de cartofi cu lapte condensat pentru iarnă pentru a găti la domiciliu nu este dificil. Da, iar costurile speciale ale rețetelor propuse nu vor fi necesare. Principalul lucru este că veți putea convinge cei mai capricioși copii să mănânce o dulceață excelentă.

Rețeta pentru piureul de mere cu lapte condensat "Nezhenka"

ingrediente:

 • mere - 2,3 kg;
 • apă 115 g;
 • lapte integral condensat - 165 g;
 • zahăr - 65 g.

preparare

Merele, după ce au fost îndepărtate dintr-o coajă și o cutie de semințe, au tăiat felii. Trimiteți-le în tigaie, turnați puțină apă, astfel încât felii să nu se prindă pe fund și să-l puneți pe sobă. Tomită la căldură minimă timp de o jumătate de oră, până la moale. Nu uitați să în mod constant în cale! Când merele încep să fiarbă, adăugați zahăr, amestecați și aduceți la fierbere. Se toarnă laptele condensat și gustul. Puteți adăuga mai mult zahăr și lapte condensat. Se lasă amestecul să se fierbe câteva minute mai târziu, apoi se amestecă amestecul până la uniformitate maximă și textura netedă și se întinde pe recipiente sterile. Sigilați cu capacele și puneți-le sub o pătură până când piurea se răcește complet.

Achiziționarea de piure de mere "Nezhenka"

Delicioase piure de mere "Nezhenka" se poate face fără adăugarea de zahăr.

ingrediente:

 • mere - 965 g;
 • lapte evaporat - 1/2 borcan.

preparare

Fructele se clătesc bine, se taie în felii mici, se îndepărtează miezurile. Trimiteți-l într-o tigaie, turnați-o cu apă. Gatiti pana la bucati moi, dupa ce mierele se raceau si le stergeti printr-o sita.

În această etapă, puteți adăuga lapte condensat. Puneți castronul pe sobă și încălziți-l, amestecând. Se toarnă cartofii fierți în borcane mici. Sterilizați piureul timp de 10 minute într-un recipient mare, umplut cu apă din punctul de fierbere al cartofilor piure. Sigilați-o și trimiteți-o la rece, întorcând-o cu capul în jos.

Cum să gătești un piure delicios de mere "Nezhenka" pentru iarna?

Această rețetă nu conține lapte condensat. Dar principalele componente aici vor fi laptele și zahărul, care va fi un substitut excelent pentru produsul condensat.

ingrediente:

 • mere - 950 kg;
 • zahăr - 430 kg;
 • lapte - 800 ml.

preparare

Pregătirea unui astfel de piure este foarte simplă. Fructele trebuie curățate și decojite, clătite cu apă curentă. Trimiteți-l la o tigaie, presărați zahărul și turnați laptele. La căldură minimă, gătiți câteva ore. Masa rezultată este amestecată de mixer sau ștergeți-o printr-o sită. Puneți-l la foc din nou, așteptați până se fierbe, gătiți timp de 10 minute. Se toarnă cartofii fierți în borcane sterilizate, se sigilează, se întoarce topul cu fața în jos și se trimit sub pătură pentru auto-sterilizare.

Principalul avantaj al acestui piure "Nezhenka" este că, dacă îl bateți cu unt, puteți obține o cremă interesantă pentru tort.

Pureu de mere cu smântână "Nezhenka"

Acest piure este perfect potrivit pentru utilizarea în baza cremelor pentru deserturi. Crema ia cele mai multe grăsimi, astfel încât piureul de mere se va dovedi mult mai magnific și mai delicat. Acest tip de piure nu este potrivit pentru depozitare pentru iarnă, dar este foarte ușor să gătești.

ingrediente:

 • mere - 750 g;
 • apă - 25 ml;
 • cremă 33% - 55 ml;

preparare

Purificată din semințe și coaja merele tăiate în felii mici și trimite într-un container adecvat pentru cuptorul cu microunde, se toarnă puțină apă și se lasă bucățile să se pregătească la putere maximă până la dedurizată. Când piesele devin moi, așteptați să se răcească, se toarnă cremă și bate totul la uniformitate maximă și aerisire. Dacă doriți un cartof mai dulce, adăugați praf de zahăr la gustul dumneavoastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − = 83