biscuiți de secară

Și ați știut că acasă puteți să pregătiți rapid și ușor orice opțiuni pentru biscuiți - proaspete, sărate, dulci, etc. Și din resturile de pâine puteți face paine, necesare pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare. Să ne uităm la câteva rețete pentru prăjiturile de secară.

Rye rusk cu reteta de usturoi

ingrediente:

  • pâine de secară - 1 pâine;
  • condimente;
  • usturoi - 4 cuișoare;
  • ulei vegetal - 80 ml.

preparare

Deci, începem cu pregătirea realimentării. Pentru a face acest lucru, curățim și prăjim usturoiul cu un cuțit sau extrudat printr-o presă. Apoi amestecați sarea, aruncați condimente și piper pentru gust. Se toarnă cantitatea necesară de ulei vegetal, se amestecă cu grijă totul și se lasă deoparte. Raseți painea proaspătă tăiată așa cum doriți și puneți un castron cu ulei de usturoi.

Cuptorul este pre-aprins, încălzit până la 180 de grade și pregătim tava pentru coacere. Turnăm conținutul castronului într-o matriță, amestecăm puțin și îl trimitem în cuptor timp de 30 de minute. Coaceți aproximativ 30 de minute la 180 de grade. Din cuptor, crotonii nu sunt scoși imediat, dar le dăm, cum ar trebui, să se răcească. Îi slujim la supă, bere sau pur și simplu ca o "gustare" ușoară.

Gustă dulce din pâine de secară

ingrediente:

  • pâine de secară - 5 felii;
  • zahăr pudră - la gust;
  • zahăr brun - la gust;
  • pete de scorțișoară.

preparare

Pâinea de secară este tăiată în felii cu grosimea de aproximativ un centimetru. Apoi răspândiți felii pe o foaie de copt, presărați-le cu un amestec de zahăr brun, scorțișoară măcinată și puse în cuptor, preîncălzite la 200 de grade. Se coace biscuiții dulci cu 10-15 minute înainte de apariția unei crustă roșie. secarăNu puteți adăuga zahăr și scorțișoară la coacere și, la sfârșit, doar stropiți biscuiții finali cu zahăr pudră.

Răchită de pâine de secară

ingrediente:

  • pâine de secară.

preparare

Pentru prepararea pesmetului vom folosi resturi de paine de secara. Le-am tăiat cu piese arbitrare, dar nu prea mari, le-am pus pe o foaie de copt și le-am pus într-un cuptor încălzit la 150 de grade. Nu blângeți ușor biscuiții, trebuie să se usuce bine. Acest lucru va dura aproximativ 20 de minute. Biscuiții finali sunt răciți și cu ajutorul unui malaxor sau mortar se transformă în mici cruste. Astfel de mâncăruri de pâine vor fi utile pentru prepararea cuțitelor, schnitzels, caserole și alte feluri de mâncare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − = 7