sandvișuri fierbinți cu carne tocată

Sandwiches din diferite produse, de orice fel și formă sunt foarte convenabile pentru micul dejun, prânz, recepții și bufete. Un sandviș fierbinte cu carne tocată este o parte comună a multor mese din diferite țări.

Spuneți cum să preparați sandvișuri fierbinți cu carne tocată în cuptor, rețeta pentru acest fel de mâncare este destul de simplă.

Sandvișuri fierte cu carne tocată

ingrediente:

  • pâine tip bufet sau baghetă, feliate;
  • carne tocată (amestecată) - aproximativ 600 g;
  • ceapa - 1 buc.;
  • Ou de pui - 1-2 buc;
  • condimente uscate;
  • brânză tare - aproximativ 200-300 g;
  • usturoi - 2 cuișoare;
  • ierburi proaspete proaspete pentru decorare (patrunjel, marar, ceapa verde, coriandru, busuioc, rozmarin, etc.).

preparare

Mai bine, bineînțeles, să cumpărați carne și să gătiți carnea de prăjit, trecând-o printr-o mașină de măcinat cu carne - astfel veți fi siguri de calitatea acesteia. Noi folosim pentru această carne de porc, carne de vită tânără, puteți adăuga pui. De asemenea, trecem ceapa si usturoiul printr-o masina de tocat carne. Adăugăm ouă și o jumătate de brânză rasă. Se condimentează cu mirodenii de carne tocată, nu sare, în brânză este suficientă sare.

Fiecare felie de pâine este stropită cu brânză - se va lipi un strat de carne tocată într-o felie de pâine. Pe partea de sus atent plasați un strat uniform de umplutură. Este egal cu un cuțit de masă. Grosimea preferată a stratului de forță de forță este de aproximativ 1-1,5 cm. Dacă stratul de masă de forță este mai gros, va fi necesar să se mărească ușor timpul de coacere.

Sandvișele se întind pe o tavă uscată de copt (ar fi bine să se răspândească cu hârtie de copt și / sau unsoare cu untură, dar nu cu ulei vegetal). Coaceți sandvișuri cu carne tocată în cuptor timp de 20 de minute la o temperatură de aproximativ 200 grade C. Opriți focul și scoateți coala din cuptor.

Nu scoateți din foaia de copt, presărați fiecare sandwich cu brânză și decorați-vă cu verdele. Întoarceți foaia de coacere cu sandvișurile la răcire sandvișuri fierbinți cu carne tocată în cuptorcuptorul pentru încă 5-10 minute. Brânza trebuie să se topească și să nu se topească complet. Gata să pună sandvișuri fierbinți pe vas, puțin rece și servind la masă. Acestea pot fi servite atât cu ceai sau cafea, cât și cu un pahar de vin de masă sau de bere.

Sandvișurile fierbinți cu pește măcinat sunt preparate exact în același mod, cu aceleași proporții și secvențe de acțiuni, ca și în prima rețetă (vezi mai sus). Peștele nu trebuie să fie prea gras și, bineînțeles, proaspăt (sau proaspăt înghețat). În peștele tocat pot adăuga anason și fenicul - aceste condimente sunt bine combinate cu pește. Coaceți astfel de sandwich-uri, probabil, va fi un pic mai rapid - timp de 15-20 de minute.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 89