Sorbet la domiciliu - rețete pentru un tratament gustos și sănătos rece

Pregătește-ți un sorbet la domiciliu, rețeta care este simplă și accesibilă, oricine poate. Desertul congelat rezultat se va reîmprospăta în vreme caldă, umple corpul cu vitamine și vă va permite să vă bucurați de gustul său excelent.

Cum să faci un sorbet la domiciliu?

Sorgetul de acasă este pregătit în trei conturi, mai ales dacă vă familiarizați mai întâi cu regulile de bază de bază pentru crearea unui desert și alegeți o rețetă vintage.

 1. Pentru decorarea delicateselor se folosesc adesea fructe, piure de boabe sau sucuri, care îndulgesc gustul cu zahăr, sirop de zahăr, mai puțin de miere, lapte condensat.
 2. Pe lângă desert se adaugă apă, mai puține produse lactate sau alcool, care completează dulceața cu suc de lămâie, aditivi aromatici sau alți aditivi.
 3. Componentele sunt conectate într-un vas de amestecare, bătut la o uniformitate maximă posibilă sau la textura dorită, după care este filtrată, răcită și înghețată în congelator.
 4. În timpul procesului de congelare, desertul este agitat cu o furculiță sau mixer, saturând masa cu aer și rupând mari cristale de gheață.
 5. Servește delicioase șerbet în răcire kremanki, adăugând perle tratează boabe, fructe felii sau frunze de menta sau congelat pe un băț.

Sorbet din căpșuni

căpșuni sorbet

Strawberry sorbet acasă este o rețetă care a câștigat popularitate nu numai datorită gustului său excelent. Delicatețea este pregătită în mod primar din produse simple și întotdeauna disponibile, se reface excelent, stinghează setea și satisface nevoile unei audiențe largi de consumatori de la mic la mare.

ingrediente:

 • Capsuni - 300 g;
 • lamaie - 1 bucată;
 • zahăr granulat - 100 g;
 • ramuri de menta - 2 buc.

preparare

 1. Căpșunile sunt sortate, clătite, uscate, scoase de pedicel și tăiate în 4 părți.
 2. Puneți baza de căpșuni într-un castron, adăugați sucul de lamaie, zahărul și puneți bomba în 3 minute sau până la uniformitatea maximă posibilă.
 3. Se topește masa printr-o sită, se toarnă într-un recipient și se trimite în congelator.
 4. Rezistă sorbetul de căpșuni la temperaturi scăzute timp de 12 ore, amestecând ocazional și servit cu frunze proaspete de menta.

Sorbet de lămâie - rețetă

reteta de sorbet de lamaie

Sorbetul de lamaie este un desert pentru un amator și va fi deosebit de plăcut de cei care nu își reprezintă existența fără a contrasta combinațiile gustoase dulci și acri. În funcție de gradul de aciditate al citricelor, cantitatea de suc poate fi redusă prin înlocuirea unei porțiuni de portocale sau grepfrut sau prin adăugarea unui pic mai mult zahăr.

ingrediente:

 • zahăr granulat - 1 sticlă;
 • suc de lamaie - 1 pahar;
 • apa purificata - 1 sticla;
 • coaja de lamaie - 1 lingura. lingură;
 • sare.

preparare

 1. Pregătiți suc de lămâie proaspăt stors.
 2. Se încălzește apa fiartă cu zahăr, se amestecă, se scoate din farfurie, se aruncă lamaie de lamaie, se lasă să se răcească.
 3. Se filtrează siropul de zahăr rezultat este amestecat cu suc de lămâie și sare, se toarnă într-un recipient și a pus în congelator pentru congelare, o dată un proces pentru a se amesteca.

Raspberry sorbet - reteta

zmeura reteta sorbet

Mai ales sorbet gustos și aromat de zmeură. Puteți pregăti o delicatesă atât din fructe proaspete, cât și din fructe congelate, păstrând în același timp toate sucurile. Balanța gustului se obține prin combinarea produsului de bază cu o porție de suc de lămâie și zahăr, a cărei cantitate poate fi redusă sau mărită dacă se dorește.

ingrediente:

 • zmeură - 300 g;
 • zahăr granulat - 1 sticlă;
 • lamaie - ½ buc;
 • apă purificată - 200 ml.

preparare

 1. Adăugați zahăr în apă, încălzit, amestecând, fierbeți, gătiți timp de 7 minute, lăsați-o timp de o oră să se răcească.
 2. Se adaugă zmeură în sirop, se pun toate cu un blender, se filtrează printr-o sită.
 3. Se amestecă în baza sucului de lămâie desert, se toarnă într-un recipient și se pune în congelator pentru înghețare, amestecând periodic cu o lingură, whisk sau mixer.

Sorbet din pepene verde

sorbet din pepene verde

Sorbetul acasă, o rețetă simplă care va fi descrisă mai jos, este preparată din pepene verde, cantitatea de zahăr utilizată va depinde de gradul de dulcețime. Desertul cel mai armonios va fi datorită sucului de lamaie. Cea mai lungă etapă a procesului de preparare activă este extracția semințelor din carnea de pepene verde.

ingrediente:

 • pepene verde - 800 g;
 • zahăr granulat - 80-150 g;
 • o lămâie mare - 1 bucată;
 • apă purificată - 200 ml.

preparare

 1. Pregătiți pulpa de pepene verde, tăiați-o din coajă și scăpând de piatră.
 2. Împreună cu siropul răcit al apei și zahărului, mănânci pepene verde într-un amestecător, amestecați sucul de lamaie în bază.
 3. Trimiteți sorbeta pepene verde în congelator și congelați, amestecând ocazional.

Sorbet de coacăze negre - rețetă

coacăz negru sorbet

Sorbet saturat, parfumat și luminos, obținut din exterior, din coacăze negre. Gustul special și delicatețea piquancy vor da mentă, care se adaugă la sirop în timpul gătitului, iar în timpul răcirii frunzele sunt extrase și aruncate. Desertul poate fi servit cu bile de porționare sau înghețat în forme de înghețată cu betisoare.

ingrediente:

 • coacăz - 500 g;
 • zahăr granulat - 150 g;
 • suc de lamaie - 1 lingura. lingură;
 • menta proaspătă - 1 grămadă;
 • apă purificată - 120 ml.

preparare

 1. Zaharul este amestecat cu apa, incalzit la fiert, adaugand menta.
 2. Coacăze frezate cu apă, se triturează pasate printr-o sită, boabe de amestec pulpă curată apiren ostyvshim cu sirop și suc de lămâie.
 3. Puneți sorbetul de boabe într-un recipient comun în congelator, amestecați după 2 ore și, dacă doriți, împachetați-l în forme.

Banana Sorbet - Reteta

banana sorbet rețetă

Următoarea rețetă simplă poate fi luată ca bază pentru pregătirea unei varietăți de tipuri de tratamente. Orice sorbet de fructe: din pasta de pere, mere, caise, piersici sau alte baze se va transforma în propriile sale gustoase și parfumate. În acest caz, este prezentată o variantă de desert cu banane, în care pasta dulce este completată cu sucul unei mari lamai. În cazul fructelor mai acide, cantitatea de suc de lămâie este redusă.

ingrediente:

 • bananele sunt mari - 4 buc.;
 • zahăr pudră - 6 linguri. linguri;
 • lămâie - 1 buc. preparare
 1. Bananele decojite și lămâia fără coaja și semințele de floarea-soarelui sunt tăiate în cuburi și străpungă împreună cu pudră de zahăr într-un blender până când sunt uniforme.
 2. Transferați sorbeta de banană într-un recipient și îngheți timp de mai multe ore, amestecând periodic.

Cherry Sorbet

cires sorbet

Sorbetul este o rețetă care poate fi realizată cu cireșe. Bomboanele scapă de gropi sau folosesc gata făcute și congelate, permițându-le să se răcească puțin. În funcție de gradul de aciditate al cireșelor, cantitatea de suc de lămâie poate fi redusă sau eliminată cu totul.

ingrediente:

 • cireșe - 0,5 kg;
 • zahăr granulat - 100 g;
 • apă purificată - 2 lingurițe. linguri;
 • lămâie - 0,5 buc.

preparare

 1. Se încălzește până la fierbe apă cu zahăr, se toarnă suc de lămâie, se amestecă.
 2. Combinați fructele de bere și siropul de zahăr într-un mixer și mănâncați până la omogenitate.
 3. Se toarnă masa într-un recipient și se îngheață în congelator, amestecându-se în fiecare oră.

Sorbet cu șampanie

sorbet cu șampanie

Sorbetul de alcool se va reîmprospăta în vremea verii fierbinți, în același timp va ridica starea de spirit și va surprinde oaspeții. În acest caz, tratamentul este făcut din șampanie. Calitatea și tipul băuturii alese vor depinde în totalitate de gustul și proprietățile desertului, care pot fi, de asemenea, servite în kremankah și între schimbările în feluri de mâncare.

ingrediente:

 • șampanie - 0,5 l;
 • trestie de zahăr sau comună - 250 g;
 • apă purificată - 0,5 l;
 • lămâie și portocaliu - 1 buc.

preparare

 1. Preîncălziți apa, dizolvați zahărul în ea, răciți-l.
 2. Se amestecă siropul cu șampanie și suc de citrice, se toarnă într-un recipient.
 3. Congelați conținutul în congelator, bătând periodic cu un mixer.

Sorbet în înghețată - rețetă

sorbet în rețeta de înghețată

Crema sau sorbetul de lapte, preparat în gheață, din punct de vedere al caracteristicilor gustului și al texturii, se aseamănă cât mai mult posibil cu toată înghețata preferată, dar este pregătit mai ușor și mai rapid. Ca umplutură în desert, puteți adăuga fructele și fructele dvs. preferate, proaspete sau congelate, măcinându-le în prealabil într-un blender.

ingrediente:

 • fructe de padure sau pastă de fructe - 300 g;
 • cremă grasă (mai mult de 33%) - 400 g;
 • zahăr pudră - 100-150 g.

preparare

 1. Crema amestecă mixerul cu splendoarea, adăugând în proces pulberea de zahăr.
 2. Se prepară și fructe de pădure pyuriruyut sau fructe, dacă este necesar, a trecut printr-o sită pentru a scăpa de oase și piei de particule, pulpa se amestecă în schimbare fundație cremos ușor pufos în congelator.
 3. La sfârșitul programului ales al dispozitivului este posibilă mutarea masei în matriță și congelarea ei suplimentară în congelator.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 58 = 64