prăjituri pentru Napoleon

Astăzi vă vom spune cum să pregătiți prăjiturile pentru un tort preferat "Napoleon" și să le oferiți o variantă într-o tigaie, precum și într-un cuptor făcut din patiserie.

Torturi pentru "Napoleon" - o rețetă într-o tigaie

Dacă nu există posibilitatea sau dorința de a coace prăjiturile în cuptor - gătiți-le într-o tigaie. Veți fi plăcut surprins de rezultat. Și aici este rețeta pentru acest tip de tort pentru Napoleon.

ingrediente:

 • făină de grâu - 475 g;
 • trei ouă de pui;
 • zahăr granulat - 150 g;
 • unt - 65 g;
 • un vârf de sifon;
 • un vârf de sare.

preparare

Începem să pregătim aluatul cu biciul de ou. Pentru aceasta, le combinăm cu zahărul granulat și îl transformăm cu un mixer într-o masă luxuriantă și luminată. Apoi amestecăm untul foarte moale, aruncăm un vârf de sare, sifon, și îl oprim cu o lingură de oțet. Acum sămânțăm făina în amestec, lăsăm jumătate din sticlă pentru rulare și facem frământat aluatul. Obținem textura netedă și uniformă, apoi acoperim-o cu film și lăsăm-o să se maturizeze timp de douăzeci sau treizeci de minute.

Cu trecerea timpului, care impartasim făina în paisprezece părți egale și rola fiecare pe pripylennoy floured suprafață până la un diametru de aproximativ la dimensiunea tigaie. Acum, folosind o tavă de dimensiune adecvată sau capac cu un cuțit ascuțit tăiat neregularităților, dând shortcakes egale formă de cerc și se coace preforma preîncălzit la o tigaie uscată și podrumyanivaya le podsushivaya cu ambele părți ale intensității medii de căldură.

După terminarea coacerii în tigaie, prăjiturile sunt de asemenea uscate. Acestea trebuie să fie apoi zdrobite într-o miez, care va fi necesară pentru a scutura tortul terminat.

Torturi stratificate pentru tort "Napoleon" - reteta

Tort delicios "Napoleon" cu prăjituri stratificate. Ele nu sunt greu de pregătit, dar vor necesita în continuare o anumită răbdare și timp liber pentru tine.

ingrediente:

Pentru testul 1:

 • crema margarină - 220 g;
 • Făină de grâu - 130 g.

Pentru testul 2:

 • făină de grâu - 340 g;
 • un ou mare de pui;
 • un sfert linguriță de suc de lămâie;
 • apă;
 • un vârf de sare;

preparare

Pentru a pregăti prăjiturile în acest caz, vom face o patiserie cu două componente. Pentru a face acest lucru, va trebui să facem inițial două frământare și apoi să îmbinăm cele două tipuri de aluat într-una. Deci, vom continua. Răcit crema de margarina pisa la o răzătoare grosier sau tăiate cu un cuțit pe o bucăți mijlocii, se amesteca cu faina si se toaca in timp ce folosind același cuțit, care stabilește o mulțime de placa de tăiere mare. În același timp, ajungem la frigider cât mai mic posibil. După aceea, colectăm miezul într-o minge și lăsăm-o pentru o vreme.

Acum acceptăm al doilea aluat. Pentru aceasta, sămănăm făina într-un castron, conducem oul în pahar și adăugăm apă la temperatura camerei la două treimi din volumul total al sticlei. Se agită oul cu apă, suc de lămâie și un vârf de sare la uniformitate maximă, apoi se toarnă într-un recipient de făină și se face frământare. Se amestecă mai întâi masa cu o lingură și apoi se termină procesul cu mâinile. Ca rezultat, ar trebui să obțineți o textura moale și nu densă și dură a aluatului, puf de napoleonașa că nu adăugați mai multă făină în timp ce faceți asta.

După aceasta, rotiți al doilea aluat rezultat până când formarea are o grosime de aproximativ cinci până la șapte milimetri, apoi împrăștiați mingea de la primul aluat pe ea și împachetați-o într-un plic. Am pus pachetul timp de treizeci de minute în frigider, apoi l-am scos în subțire, am reîncărcat cu un plic și l-am pus o jumătate de oră în frigider. Se repetă ciclul din nou, și apoi se împarte aluatul rezultat în șase părți egale, fiecare rola la forma dorită și se încălzește pentru a se coace la 230 grade cuptor timp de aproximativ zece la cincisprezece minute înainte de blush frumos de aur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − 41 =