Bucuria în casă aduce o varietate de animale.

Toată lumea este înclinată să ia o decizie singură, ce fel de animal de companie se poate obține, dar nu toate aceste acțiuni pot fi numite bine gândite.

1. Pisici mari

Animale sălbatice 1

Astăzi este foarte la modă să plantezi pădurile sălbatice sau pisicile de stuf, servalov, leoparzi și chiar lei. Există exemple izolate de coexistență pașnică a acestor animale și a oamenilor. Dar știm că și pisicile domestice sunt înverșunate și nu se dau la antrenament, dar versanții sunt atașați, dar foarte subțiri și se vor liniști cu ușurință într-o casă nouă. Ce putem spune despre un animal complet sălbatic, în care toate instinctele sunt agravate. Desigur, cu un astfel de favorit trebuie să fii mereu în alertă, deoarece în majoritatea cazurilor aceste animale domestice mai devreme sau mai târziu au provocat mutilarea diferitelor grade de severitate față de stăpânii lor. Cu toate acestea, există și exemple pozitive de astfel de vecinătăți, de exemplu, familia arhitectului sovietic Berberov sau actrița americană Tippi Hedren.

2. Ursuleț de pluș

Animale sălbatice 2

Formatorii Yuri și Svetlana Panteleenko au trăit sub același acoperiș cu un urs brun timp de 20 de ani. Au cumpărat-o de la vânători pe piață, când Stepan (porecla unui urs) avea doar 3 luni. Proprietarii acestui animal de companie neobișnuit susțin că, după toți acești douăzeci de ani, Stepan a arătat nici o agresiune, nimeni nu a mușca și de multe ori face la petrecerile pentru copii, a acționat în filme și ședințe foto. Dar merită să subliniem din nou că acest cuplu căsătorit este profesionist în pregătirea animalelor sălbatice.

3. Un animal ciudat este un anteater

Animale sălbatice 3

Salvador Dali în anii șaizeci a fost primul care a făcut un anteater, a participat la toate recepțiile seculare împreună cu el și a mers în jurul orașului pe o lesa de aur. Era sfidător, un astfel de cuplu nu putea să-și dea seama. Astăzi, deja un număr mare de oameni din întreaga lume au ca animal de companie acest animal interesant. El este destul de pașnic și poate chiar să răspundă prin simpatie reciprocă. Foarte important, nu uitați să taie în mod regulat unghiile sale, au avut un imens, ascuțit și să crească rapid, pentru că în animal sălbatic trebuie să scoată mușuroaie și movile de termite să se hrănească. La domiciliu, această "unealtă" nu este utilă, iar anteaterul poate fi hrănit cu legume măcinate, fructe și carne de vită.

4. Mirosul nu este o piedică - skunk acasă

Animale sălbatice 4

Locuitorii din Statele Unite ale Americii își transformă din ce în ce mai mult în casele lor. Dacă îndepărtează glandele analice care dau un secret mirosos, sunt destul de potrivite pentru rolul unui animal de companie. Mărimea lor nu este mai mult decât o pisică obișnuită, sunt prietenoase, jucăușe și foarte îndrăgite de atenția proprietarului, știu cum să-l solicite insistent.

5. Hipopotam sau hipopotul preferat

Animale sălbatice 5

În ciuda faptului că statisticile arată că, în Africa, cei mai mulți oameni sunt uciși de vina hipopotami, deoarece acestea sunt foarte agresive, o familie din Africa de Sud Dzhibbertov a îndrăznit să găsească te gippopotamihu pe nume Jessica, care trăiește pașnic în curtea din spate și în termeni de prietenie cu taurii de taur.

6. Bizonul din casă este o realitate

Animale sălbatice 6

Un cuplu căsătorit canadian, Jim și Linda Sautner, a adus un adevărat bizon în casa lor. O astfel de mașină în primăvara vieții poate cântări mai mult de o tonă, dar pentru sudari - este cel mai iubit animal domestic. El se grăbește în jurul casei, conduce o mașină și îi place să-l suge pe mâna lui Jim. Și familia din Texas a mers mai departe, au doi bizon - Savage și prietena lui Bullet.

7. Amfibieni periculoși - crocodil

Animale sălbatice 7

Cine pur si simplu nu au simțit nevoia de a avea un om, broaște, pitoni, cameleoni și tritonii, dar nimeni nu va fi surprins de ei, așa că unii oameni, care doresc să stea într-un fel afară, da naștere la tine crocodili. Problema este că aceștia devin astfel de animale de companie aproape în fază incipientă, mici și drăguțe. Dar acest animal crește destul de rapid și poate ajunge la mai mulți metri în lungime. Apoi, apare o întrebare serioasă cu privire la locul de întreținere. În plus, cu cât animalul devine, cu atât mai mult ea poartă pericolul atât proprietarul și oamenii din jurul lui. Prin urmare, atunci când nu există nici un loc adecvat sau de o persoană care începe să domine frica de favorit crescut, animalele sărace în cel mai bun caz este dat la fermă, și cel mai rău caz - sunt eutanasiate, sau eliberate în cel mai apropiat corpul de apă dulce, pune în pericol un număr mare de oameni și animale. Crocodilul nu va fi niciodată domesticit, este acerbă, animale sălbatice, care a trăit jumătate din viața mea cu un om foarte repede se adapteze în sălbăticie și „gazdă“ lor nici măcar nu amintesc, mai ales în cazul în care acest lucru Pref va fi foame, el, fără a clipi din ochi, îndopa și proprietarul însuși.

8. Arici african în loc de pisică

Animale sălbatice 8

Arici pitic - nu mai puțin frecvente printre animalele de companie, dar în latitudinile noastre au apărut relativ recent. Un mic animal bolnav este un prieten drag, care nu se încadrează în hibernare, spre deosebire de urinii de pădure obișnuiți. Ei bine, este ușor să-l hrănești - mâncarea pentru pisici se potrivește chiar.

9. vulpe sălbatică

Animale sălbatice 9

Dacă un astfel de animal neobișnuit a apărut în casă, merită să țineți o ureche afară. Lupii sunt fiare periculoase, trebuie să le îngrijești într-un mod special. Chiar si pe o plimbare nu te poti relaxa, pentru ca lesa este o lesa, iar vulpea nu este un caine. Deși adesea, cum ar fi prietenii familiari de câini, pot fi instruiți. Rămâne doar să găsim un bun cynologist.

10. Frumosul Lama - amanta unei canapele acasă

Animale sălbatice 10

Acesta este acest animal care locuiește într-unul din apartamentele din Moscova. Pentru gazde, ea este un prieten adevărat, un animal de companie loial și ascultător. Lama sa adaptat rapid la condițiile de viață din apartament. Chiar și o mașină pentru o frumusețe grațioasă - nu un lux, ci un mijloc de transport, pentru că animalul se plimbe adesea cu proprietarul din jurul orașului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 1 = 3