Accesorii pentru pisici

Doar planificați să obțineți un pisoi, trebuie să vă pregătiți pentru aspectul său în casa dumneavoastră. El, ca un nou-născut, are nevoie de îngrijire și de atitudine responsabilă. Deci, este timpul să mergeți la un magazin de animale de companie pentru tot felul de accesorii pentru o pisică care vă va ajuta și animalul să trăiască în siguranță.

Ce accesorii sunt necesare pentru pisici și pisici?

Producătorii moderni de "gadgeturi" de pisică au extins în mod semnificativ gama de produse, astfel încât acestea nu mai sunt doar un castron, tavă și cardă, ci și o varietate mult mai variată de tot felul de dispozitive. Pentru mai multă ușurință, îi împărțim pe toate pentru scopul dorit:

  1. Pentru catering Pisicile vor avea nevoie de boluri ceramice sau inoxidabile. Anterior, mâncărurile din plastic au fost foarte solicitate în acest scop, dar astăzi puteți cumpăra un pui de pisici mai sigure și confortabile. În plus, acestea vor dura mai mult și este mai convenabil să le spălați. În ceea ce privește profunzimea lor, ar trebui să fie mediu, astfel încât pisoiul să poată ajunge cu ușurință la zi. Ei bine, cea mai convenabilă opțiune sunt bolurile de pe suport.
  2. Accesorii pentru pisici1 Accesorii pentru pisici3 Accesorii pentru pisici2
  3. Pentru a lăsa în urmă o lână și gheare veți avea nevoie de mai multe dispozitive: o perie de pieptene, un puffer, o gheară. In functie de rasa, trebuie să pieptene pisica ta un pic mai mult sau mai rar, dar, în orice caz, acest lucru ar trebui să se facă periodic, dacă doriți ca animalul ar fi aspectul îngrijit, iar casa ta nu este „dobândi“ în păr de pisică. Pentru unele rase de pisici, periile nu sunt potrivite, de exemplu, britanicii pot doar sa-si scarpine pantofii. Aveți nevoie, de asemenea, de un puerper, dacă încă "alergați" pisica, și nu bobinele formate din lână. În ceea ce privește ghearele, trebuie să le tăiați periodic, folosind o gheară specială. Fiți foarte atenți să nu vă răniți animalul. Dacă nu taie ghearele pisici, în cele din urmă acestea devin prea mult timp, astfel încât garnitura vă răni involuntar. Și ustensilele lui de uz casnic "zgârie" la orice.
  4. Accesorii pentru pisici4 Accesorii pentru pisici5 Accesorii pentru pisici6
  5. Pentru organizarea toaletei pisicile aveți nevoie de accesorii pentru ingrijirea pisicilor ca o tavă specială, lingura de curățare „relațiile murdare“ și un material de umplutură. Tava alege o dimensiune pe care pisica o poate potrivi complet. Părțile trebuie să aibă o înălțime suficientă, astfel încât materialul de umplere să nu se trezească. Ce să umplutura, apoi, în principiu, toți producătorii moderne oferă astăzi un produs bun, care se descurcă cu mirosuri neplăcute și cu absorbția de umiditate. În cazul în care pisica nu-i place un material de umplutură, încercați să cumpere altul, până când el alege idealul său și să nu te obișnuiești cu el, nu mai marchează colțurile oriunde. Scoop pentru curățare păstrate curate astfel încât să nu emană mirosuri neplăcute nu a fost un teren propice pentru bacterii.
  6. Accesorii Cat7 Accesorii pentru pisici8 Accesorii pentru pisici9
  7. Pentru organizarea de jocuri în aer liber pisoi ai nevoie de jucarii. Cele mai populare sunt bilele și tijele de pescuit cu pene. Dragostea pentru ei este păstrată în pisici pe tot parcursul vieții. În principiu, pentru a nu cumpăra tije de pescuit, le puteți face singur. Și nimeni nu a anulat panglica cu o bucată de hârtie mărunțită, iar odată cu apariția unor jucării "înfipte", pisicile nu-i plăceau mai puțin hainele noastre de casă. Și pentru a nu avea probleme cu mobilierul și pereții zgâriați, prin toate mijloacele obțineți un tampon de zgârieturi și învățați pisica să o folosească.
  8. Accesorii pentru pisici10 Accesorii pentru pisici11 Accesorii pentru pisici12
  9. Pentru transport pisicile vor avea nevoie de un transfer special - plastic sau metal. Sau poate fi o geantă de transport. Pentru a avea în arsenalul dvs., astfel de accesorii convenabile pentru o pisică domestică este pur și simplu necesară, pentru că uneori trebuie să transferăm sau să transportăm o pisică, să o luăm la un veterinar, să mergem cu ea la dacha. Și înfășurarea unei pături sălbatice țipând și speriată de pisică nu mai este relevantă de mult.
  10. Accesorii pentru pisici13 Accesorii pentru pisici14 Accesorii pentru pisici15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 3 =