Acoperirea de pereți

Situația generală a apartamentului sau casei depinde în mare măsură de calitatea capacului de perete. Materialele de finisaj pentru pereți ar trebui să fie practice, și, în plus, să sublinieze stilul original al interiorului oricărei camere.

Acoperiri de tapet pentru living si dormitor

Tapetul rămâne încă unul dintre cele mai populare materiale pentru decorarea pereților în camera de zi și în dormitor. Piața modernă de acoperire de pereți este suprasaturată cu diferite tipuri de tapet. Fusta tapetului de hârtie frumoasă poate sublinia în mod avantajos interiorul elegant și rafinat al dormitorului și al camerei de zi. Tapetul textile este unul dintre cele mai luxoase tipuri de acoperire de perete. Excelente s-au dovedit ca o acoperire de perete pentru camera de zi și tapet dormitor pentru pictura. Un tapet poate contribui la diversificarea interiorului camerei și la transformarea originală.

Acoperirea pereților1 Acoperiri de perete2 Acoperirea de pereți3

Puteți crea o atmosferă de sărbătoare în sufragerie cu ajutorul unor acoperiri moi de perete, iar dormitorul va face astfel de acoperitoare mai confortabile. Dacă vă decideți să vă decorați camera în stilul hi-tech sau clasicismului, Empire sau moderne, rococo sau baroc - panouri de pereți moi, elegante, doar pentru dvs.

Acoperirea de pereți4 Acoperirea tapilor5 Acoperirea tapilor6

Acoperiri de tapițerie pentru bucătărie și baie

Pentru camerele umede - bucătărie și baie - sunt disponibile tapeturi speciale pentru spălarea pereților sub formă de tapet rezistent la umiditate din vinil. Ele sunt ușor de întreținut și sunt rezistente la uzură. Excelentă în aceste camere și un fel de acoperiri de perete, cum ar fi lucrările de sticlă. Ele sunt puternice, durabile și foarte decorative.

Acoperiri de perete7 Acoperirea de pereți8 Acoperirea de pereți9

O opțiune excelentă pentru baie și bucătărie va fi o acoperire naturală de perete din plută. Este rezistent la umezeală, ușor de curățat și nu absoarbe mirosurile străine.

Acoperiri de perete10 Acoperirea tapilor11 Acoperirea pereților12

Acoperiri de tapet pentru copii

Pereții din grădiniță pot fi vopsite sau acoperite cu tencuială decorativă. Și ultima opțiune este mai acceptabilă datorită faptului că o astfel de acoperire poate fi spălată, ceea ce este deosebit de important în camera copiilor.

Acoperirea pereților13 Acoperirea tapilor14 Acoperirea tapilor15

Dacă decideți să acoperiți imaginile de fundal ale copiilor, atunci este mai bine să folosiți tipuri de hârtie pentru ele. Deși există imagini de fundal moderne din materiale vegetale naturale, care, datorită compatibilității lor ecologice, vor fi, de asemenea, adecvate în camera copiilor. Unii părinți acoperă pereții cu tapet pentru copii pentru pictura, astfel încât copiii să poată picta pe pereți, să-și dezvolte abilitățile artistice.

Acoperirea pereților16 Acoperiri de perete17 Acoperiri de perete18

Acoperiri de perete pentru hol

Pentru a crea un interior elegant al holului, îl puteți decora cu un perete acoperit pentru cărămidă sau piatră. Dar este mai bine să folosiți astfel de acoperitoare nu ca un întreg, ci ca un fragmentant. De exemplu, subliniați piatra artificială sau cărămizi și deschideri de ferestre, decora o astfel de placă ornamentală cu un unghi liber în cameră.

Acoperiri de perete19 Acoperiri de perete20 Acoperirea de pereți21

De asemenea, panoul de perete sub formă de panouri din lemn va arăta grozav în hol. Priveste frumos pe peretii holului, decorati cu tencuiala decorativa.

Acoperiri de perete22 Acoperirea tapilor23 Acoperiri de tapet24

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − = 59