acoperisul de pe verandă 0

Sarcina oricărui acoperiș de pe verandă este de a proteja ușa de intrare de precipitații. Deoarece toată lumea vrea să-și facă casa frumoasă, se folosesc diferite tipuri de acoperiș, decorând-o cu tot felul de elemente decorative. Construcția pridvorului cu șold, gable și alte tipuri de acoperișuri are o caracteristică. Este construit ca o structură independentă sau proiectat ca parte a acoperișului principal.

Principalele tipuri de acoperișuri de deasupra pridvorului

Un acoperiș deasupra pridvorului. Vederea originală a acoperișului cu trei pene este atașată la trei versanți, dintre care două conectează zona creastei, iar a treia este adiacentă acestora sub forma unui triunghi echilateral. La instalare, este de dorit să țineți cont de încărcătura vântului, oferindu-i aria triunghiului.

acoperisul de pe verandă 1 acoperisul de pe verandă 2 acoperisul de pe verandă 3

Verandă cu acoperiș arcuit. Diferența dintre un acoperiș gable de la alte modele este că are două versanți care sunt îndreptate în direcții diferite față de pridvor. Când asamblarea combină diferite tipuri de materiale pentru a obține o structură spectaculoasă. De exemplu, acoperișul pridvorului poate fi decorat cu elemente decorative forjate.

acoperisul de pe verandă 4 acoperisul deasupra pridvorului 5 acoperisul de pe verandă 6

Verandă cu acoperiș arcuit. Opțiunea implică susținerea acoperișului de pe peretele clădirii. Acesta este unul dintre cele mai simple modele cu consum redus de material. Starea de funcționare îndelungată este amplasarea corectă a pantei acoperișului în raport cu direcția vântului. Uneori, într-un acoperiș înclinat, faceți un șanț.

acoperiș peste pridvor 7 acoperisul de pe verandă 8 acoperisul de pe verandă 9

Verandă cu acoperiș rotunjit. Deseori există acoperișuri rotunjite de tip arc. Ploaia cade pe ele ca pe un acoperiș arcadabil. Uneori stilul casei necesită un vizor concave sau în formă de cupol, care este realizat dintr-o formă convențională sau alungită.

acoperisul de pe verandă 10 acoperisul de pe verandă 12 acoperisul deasupra pridvorului 13

La alegerea materialului pentru construcția acestui tip de acoperiș, practic nu există restricții. Trebuie să observăm tipurile de ancore cu un acoperiș din tablă ondulată, metal, siding, policarbonat sau lemn.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − = 81