Antrenete roșii în apartament

Furnicile sunt în apartament și nu știi cum să scapi de ele? Într-adevăr, furnicile, deși mici, sunt un dezastru real când își aranjează cuibul în casă. La început, observați câteva furnici roșii la sursele de apă, apoi la prăjiturile de pâine. Și dacă invazia nu se oprește, atunci întregul tău apartament nu va avea în curând loc pentru tine.

Antcii roșii sunt cele mai comune specii care se pot multiplica în apartamentul tău. Apropo, numele este destul de nobil - furnici faraon. Și toate pentru că se credea că ne-au târât la noi din Egipt. Nu contează, desigur, care stat este patria lor, dar trebuie luat în considerare faptul că aceste insecte mici pot deveni purtători de boli periculoase. Atunci este mai bine să scapi de ei și de repede. Ei bine, vă vom spune cum să obțineți furnici roșu.

Cum de a face cu furnicile din apartament corect?

Este cu adevărat necesar să lupți împotriva furnicilor roșii. Distruge cauza aspectului lor și răspândirea.

Dacă furnicile mici de roșii au fost plantate acasă, atunci nu este necesar să distrugeți căile pe care le formează prin organizarea unei excursii pentru mâncare. Găsește cuibul. De ce? Desigur, știți că aceste insecte au bărbați, femele și furnici. Și femeile sunt principala amenințare. Dar ei nu părăsesc un cuib și sunt angajați numai în reproducerea a tot mai multe hoarde de furnici. Dar găsirea unui refugiu al femeilor este dificilă, deoarece descendenții lor rupe în mod constant noi căi, care sunt prea complicate pentru a duce direct la izvorul răului. În consecință, distrugerea cuiburilor nu poate decât să ajute furnici care au adus otravă cu ei.

Există mai multe modalități de a combate dominația furnicilor. Să ne uităm la unele dintre ele.

Metode populare de luptă

Un remediu bun pentru furnici roșii este o linguriță de zahăr dizolvată într-un pahar de apă și puteți avea miere și o linguriță de acid boric. Această soluție este ratată de toate locurile unde s-au văzut urme de furnici.

Știți că furnicile omniprezente iubesc carnea? Așa că hrăniți-le cu ei, doar aroma de mâncare cu acid boric. Carne de vânătoare toxice vor trebui să fie împrăștiate pe traseele furnicilor.

Gălețele, preparate dintr-un amestec de cartofi fierți, ouă fierte cu adăugarea unei linguri de zahăr și împachetarea acidului boric, sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a face față nenorocirii furnicilor.

Apropo, în loc de acid boric, puteți folosi drojdie obișnuită, pe care furnicile o urăsc.

Și dacă în apartamentul tău apar doar mici roșcate, poți aranja o baie cu un amestec de apă, zahăr sau miere. Obțineți o îmbujorare masivă a furnici.

Menta, pelinul și pătrunjelul sperie și furnicile.

Insecticide utilizate în lupta împotriva furnicilor

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu a ajutat, încă nu știți în cazul în care furnicile roșii apar în apartament, trebuie să luați pe preparate chimice. Dar mai întâi trebuie să găsești un cuib, sau cuiburi, de-a lungul pistelor de furnici. În mod cert, trebuie să te uiți sub pante, în colțurile casei sau în colțurile întunecate ale mobilei. anti-roșii furniciDacă aveți un spray, îl puteți pulveriza direct în cuib, sau puteți marca creta sau gelul pe care trebuie să-l desenați de-a lungul pistelor care emană din cuib.

Și după procesarea apartamentului, scoateți toate lucrurile: lenjerie de pat, haine, precum și cutii din dulapurile de pe balcon timp de mai multe ore.

profilaxie

Dacă nu există furnici în casă, metodele preventive nu vor interfera. Mai întâi de toate, păstrați-vă apartamentul curat. Nu uitați să îndepărtați miezurile rămase de la masă după masă. Aruncați gunoi în mod regulat. Păstrați toate recipientele alimentare închise. Și dacă animalele trăiesc împreună cu tine, nu-ți lăsa mâncarea în boluri de multă vreme.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

18 − = 11