aranjamente de mobilier pe feng shui

Aranjamentul mobilierului Feng Shui este cheia spre direcția favorabilă a fluxurilor de energie care dau viață. Qi. Atunci când amenajați mobilierul, este important să nu blocați sau să interferați cu fluxurile de energie libere. Mobilă și diverse accesorii nu trebuie să fie amplasate prea aproape unul de altul, înghesuire - interdicția de bază într-un mediu de Feng Shui. Paturi, scaune și canapele, este de dorit să se mențină distanța nu numai în raport unul cu altul, ele ar trebui să fie în mod ideal ridicat la zece centimetri deasupra podelei. Atunci energia Qi nu va întâlni bariere în calea sa. Soluția optimă pentru stabilirea camerei pentru feng shui poate fi o cantitate minimă de mobilier. De asemenea, este necesar să aranjați mobilierul cu fața la ușă. Această tehnică vă permite să monitorizați fluxul Qi, care prin acesta curge.

Dacă acest lucru nu este posibil, atârnă o oglindă la unghi drept de a avea o poziție bună pentru observație. Energia Qi nu acceptă surprize și surprize neplăcute. Amintiți-vă că distanța dintre piesele de mobilier de Feng Shui nu ar trebui să fie mai puțin de un metru, acest lucru este valabil și pentru dulapuri noptieră, pe care ne place să pună capăt la capăt, și o măsuță de cafea de canapea. Mobilarea unui apartament pe Feng Shui, în orice mod salută trasaturi individuale, astfel încât să nu-ți fie frică pentru a adăuga accesorii.

Lucrurile utilizate în mod obișnuit ar trebui să fie amplasate în zona de acces liber - la nivelul ochilor. Fotografiile și fotografiile preferate ar trebui să stea, de asemenea, nu prea joase sau înalte, pentru a vă face mai fericiți mai des.

Se crede că aranjamentul unui apartament pe Feng Shui permite nu numai atragerea energiei Qi, ci și luarea de noroc la coadă. În funcție de sfera în care doriți să adăugați noroc, Feng Shui vă oferă sfaturi despre aranjarea mobilierului.

sănătate

În partea de est a casei, unde crește soarele, plasați culorile verde, negru și roșu. A închide poze și fotografii de pârâuri, copaci și lacuri umplute cu pește. Încercați să plasați aici toate plantele și florile.

Extrem de important pentru sănătatea localizarea obiectelor în bucătărie și în dormitor, astfel încât Feng Shui Nu așezați frigiderul lângă sobă, și tăblia Feng Shui ar trebui să fie ridicat și situate cât mai departe posibil de radiații străine și energie, deci nu păstrați cărți și telefon lângă pat.

Familie și copii

Pentru această sferă, acea parte a casei unde soarele apune, adică vestul, răspunde. Feng Shui recomandă aici culorile alb, albastru închis și galben. Aici puteți închide fotografii de familie, puteți aranja jucării. De asemenea, în această parte a casei vor fi elemente favorabile de formă rotundă și produse din piatră naturală.

afaceri

Pentru a îmbunătăți situațiile de lucru și de afaceri, utilizați albastru, alb, negru și gri în partea de nord a casei sau lângă intrarea principală. De asemenea, se plasează produse de formă neregulată și metale, cum ar fi aurul, cuprul și bronzul.

dragoste

Pentru afacerile inimii, cel mai îndepărtat colț al intrării în fiecare cameră și întreaga parte sud-vestică a casei răspunde. Utilizați aici culorile Pământului - galben și maro, precum și culorile focului - roz și roșu. În funcție de fervoarea stării dvs. de spirit, puteți pune iazuri artificiale mici cu apă liniștită sau fierbinte, precum și metale și pietre.

bani

Pentru a îmbunătăți situația financiară, trebuie să aranjați în mod corect de mobilier conform Feng Shui, în partea de sud-est a casei, precum și să acorde o atenție la fiecare colț de departe stânga al camerei, atunci când este privit din prag. Adăugați verde, roșu și negru. Plante de plante cu frunze rotunde, și panglici roșu cravată pe ghivece sau tulpini înșiși. Plasați trei monede sub plantă.

Evitați în această zonă cazane de cafea, aparate electrice și plante holly.

aranjarea mobilierului de către feng shui 1 aranjament de mobilier de către feng shui 2 aranjament de mobilier de către feng shui 3
aranjarea mobilierului de către feng shui 4 aranjament de mobilier de către Feng Shui 5 aranjament de mobilier de către feng shui 6
aranjament de mobilier de către feng shui 7 aranjament de mobilier de către feng shui 8 aranjament de mobilier de către feng shui 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

54 + = 56