tomate copac în creștere în aer liber

Un copac de tomate este visul oricărui camioner. Dacă este cultivată într-o seră, atunci ramurile plantei zboară peste tot tavanul. Recolta de la un astfel de copac este gigantică. Cine nu deține o seră, poate produce o creștere a roșiilor pe teren deschis. În acest caz, puteți obține o recoltă, care va fi de până la 10 kg de la un tufiș.

Cum să cresc un copac de tomate?

Culturile crescânde. Mai întâi de toate, trebuie să achiziționați semințe. Deoarece arborele de tomate este un hibrid, semințele sale nu pot fi cultivate pe cont propriu, ele trebuie cumpărate pentru cultivare. Semințele sunt plantate în germeni în februarie. Substratul nu diferă de cel folosit pentru obținerea roșiilor convenționale. Semințele sunt plasate în sol la o distanță de aproximativ 2 cm unele de altele. Tara este acoperită cu un film de polietilenă, ținut într-o încăpere caldă la o temperatură de + 28-30 ° C. După apariția primelor 2-3 frunze, răsadurile sunt plasate în recipiente separate. Este udat nu adesea, ci abundent.

Aterizare pe teren deschis. Până în momentul transplantare înălțimea nu trebuie să fie mai mică de 1 m, la sfârșitul lunii mai. - începutul lunii iulie, a efectuat o aterizare în teren deschis. Locul este ales iluminat de soare și adăpostit de vânt. Groapa de plantare a turnat o găleată de compost și adăugați îngrășământ. Un picior este pregătit lângă el, care va servi drept suport pentru tufișuri.

Îngrijirea unui copac de tomate

După arbuști prinde rădăcini, ei poartă trunchiate pe ambele părți ale sticlei de cinci litri, care este umplut cu pământ. Acest lucru contribuie la formarea de rădăcini suplimentare pe tulpina principală. Cu cât este mai puternic sistemul de rădăcini al plantei, cu atât va fi recolta mai abundentă.

Îngrijirea plantei este udarea în timp util, fertilizarea, plivitul de buruieni. Îngrășămintele minerale organice și complexe sunt introduse la fiecare două săptămâni, alternând.

Până la sfârșitul lunii septembrie veți putea obține o recoltă bogată. După ce ia timp pentru a recolta, puteți tăia vârfurile, lăsând la o înălțime de aproximativ 20 cm, sape planta cu o bucată de teren, și lăsați-l pentru depozitare în timpul iernii. În primăvară, puteți aplica din nou bucăți de tomate preparate pentru cultivare.

Soiuri de arbori de tomate

cultivarea copacului de tomate

Diferitele varietăți de arbore de roșii au fructe care diferă în funcție de gust și culoare:

  • roșu (syphomandra betacea);
  • violet (syphomandra corymbiflora);
  • galben (syphomandra abutiloides);
  • portocaliu (syphomandra betacea).

Fructe roșii și purpurii la gust ca o roșii. Galben și portocaliu au un gust dulce, utilizarea lor în prepararea de salate de fructe, deserturi, gemuri.

Cu puțin efort, puteți crește un arbore de roșii în țară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1