Bagheta pentru plafoane intinse

Tavanele întinse au dobândit o popularitate în decorul apartamentului. Acestea sunt ieftine, ușor de curățat și au o mulțime de soluții stilistice. Pentru a instala construcția necesită un număr de dispozitive, dar una dintre principalele este o baghetă pentru tavane întinse. Depinde de ea, un plafon frumos și neted.

Rama de instalare sau bagheta reprezintă baza designului plafonului. Panza, realizată pe baza măsurătorilor personale, este fixată cu un harpon în bagheta de montare. Instalarea plafoanelor este efectuată de echipe specializate care au acces la echipamentele electrice și electrice. La instalarea plafonului, se utilizează un perforator special, care aspiră praful de pe pereți.

Clasificarea baghetelor

În funcție de materialul de producție, baghetele sunt din aluminiu și plastic. Ambele tipuri de baghete sunt rezistente la foc, nu emit substanțe dăunătoare și tolerează perfect schimbările de temperatură. Aceste calități sunt considerate foarte importante în instalarea tavanului, deoarece una dintre etapele de lucru este încălzirea filmului la temperaturi ridicate, ca urmare a faptului că multe materiale se pot topi. Singura diferență dintre baghete este că bagheta din aluminiu pentru plafoanele întinse este mai scumpă decât plasticul din cauza rezistenței mai mari a materialului. O astfel de baghetă este folosită în principal pentru lenjerie greu și este montată rapid.

În funcție de locul de atașament, baghetele sunt împărțite în trei tipuri:

  1. Rama de perete pentru tavane întinse. Foarte des, plafonul este fixat pe pereți cu această baghetă. Cea mai populară este bagheta din plastic pentru tavane întinse. Este mai durabil decât aluminiu, este ușor de manevrat, se potrivește perfect cu curbele pereților.
  2. Plafonul pentru plafoanele întinse. Este utilizat în cazurile în care aveți nevoie pentru a obține în jurul valorii de streașină, aripa montate dulapuri pentru intrados de tavan sau pentru a ajunge la o mică distanță de tavan principal. Grosimea baghetei este închisă cu o copertă încadrată sau decorativă de-a lungul perimetrului tavanului.
  3. Separă bagajele pentru tavane întinse. Aplicată cu o combinație de mai multe materiale, dacă este necesar, întindeți tavanul unei suprafețe mari. Bagajul are două caneluri în care se reumple pelicula din PVC. Bagajul separat este necesar atunci când se instalează plafoane pe mai multe niveluri.

În funcție de tipul de tavan și de designul camerei, bagueta poate fi decorată diferit. muluri înguste, adezive la intersecția dintre perete și tavan, ascund articulațiile filmului și pereți, și o baghetă din PVC pentru plafoane din contra atrage atenția și se adaugă la compoziție. De asemenea, muluri sunt plate, sunt atașate la perete sub tavan stretch, și există unghiulare, care sunt atașate pe de o parte la perete, al doilea - de tavan.

Cum să lipiți baghetele de tavan?

În mod tipic, fixarea baghetei pentru plafoanele întinse se efectuează cu o șurubelniță și un perforator. Decalajul dintre baghetă și perete este acoperit cu o fantă de mascare. Când instalați, lăsați 3-4 cm între tensiunea și tavanul principal. Acest decalaj va ascunde liniile de semnalizare și de comunicare. Înainte de instalarea baghetei trebuie să dezvălui punctul cel mai de jos al plafonului apartamentului. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o măsurătoare de bandă laser, de un mijloc de apropiere și de nivel de clădire.

Foaia de tensionare este introdusă utilizând unul dintre cele două sisteme de montare: harpon sau lamă. Cu sistemul de harpon, pânza este fixată într-o baghetă prin intermediul unui harpon. Un astfel de plafon în viitor poate fi dezmembrat. Cu sistemul de lame, panza este fixată cu o pană, iar restul este tăiat. Acest sistem simplifică procesul de măsurare și producție (webul este mai mare), dar instalarea tensiunii este mai complicată. De asemenea, această opțiune elimină reinstalarea plafonului.

Bagheta pentru plafoane suspendate 1 Bagheta pentru plafoane suspendate 2 Bagueta pentru plafoane întinse 3
Bagheta pentru plafoane suspendate 4 Bagheta pentru plafoane suspendate 5 Bagheta pentru plafoane suspendate 6
Bagheta pentru plafoane întinse 7 Bagheta pentru plafoane intinse 8 Bagheta pentru plafoane întinse 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 − 54 =