Bamboo Feng Shui

Bambusul în doctrina chineză a feng shui este considerat un simbol universal. Fiind într-un apartament rezidențial, el influențează practic toate sferele vieții proprietarilor săi. Și prin plasarea tulpinilor de bambus viu sau a produselor din acesta în conformitate cu feng shui, puteți atinge obiectivele specifice. Să aflăm cum să procedăm corect.

Valoarea bambusului interior de către Feng Shui

În primul rând, este o creștere. Bambusul crește foarte repede și fiecare secțiune este întotdeauna mai lungă decât cea precedentă. Prin urmare, plasarea unei plante într-unul din sectoarele apartamentului, puteți realiza o creștere (carieră, spirituală, personală etc.).

În al doilea rând, bambusul din China este considerat un simbol al sănătății și longevității, deoarece este o plantă tare și puternică. Plasați tulpinile de bambus în creștere în zona de copii a apartamentului dvs. pe Feng Shui, iar copiii dvs. vor fi sănătoși și dezvoltați fizic. Și dacă plantați bambus în zona de bogăție, atunci starea materială a familiei dumneavoastră se va îmbunătăți treptat și sistematic.

În al treilea rând, bambusul întruchipează puterea și inflexibilitatea. Va avea un efect benefic asupra dezvoltării propriei dvs. discipline interne și va oferi puterea de a depăși orice problemă.

Numărul de tulpini de bambus de către Feng Shui

Bambusul viu - plantă nemaipomenită, care se potrivește perfect în condiții de cameră. Chinezii îl numesc, cu bună știință, "bambus norocos", pentru că un anumit număr de tulpini în oală vă va oferi avansuri într-o anumită zonă:

  • 2 - dragostea și viața de familie;
  • 3 - fericire;
  • 5 - prosperitate materială;
  • 7 - sănătate;
  • 8 - creștere (într-un sens larg);
  • 9 - noroc și succes în toate eforturile;
  • 20 tulpini legate cu un fir roșu este "Turnul iubirii", un simbol al îngrijirii și prieteniei.

Așa cum se crede în feng shui, firul roșu consolidează proprietățile miraculoase ale bambusului.

În plus față de viața bambus, este important să se plaseze produse din apartament de la ea. Poate fi o imagine cu un cadru de bambus, o tavă de bucătărie, diverse roller-coastere și chiar mobilier. "Ia" în apartamentul tău un bambus fericit, iar casa ta va fi plină de energie, dragoste și prosperitate benefice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 9