Barbaris Ottawa Superba

Barberry este un vizitator rar în grădinile noastre. Și complet în zadar, pentru că este un tufiș decorativ foarte frumos și are și fructe comestibile gustoase. Aflați cum să crească un berze "Ottawa" "Superba" pentru a crea un gard viu colorat sau o compoziție peisagistică colorată.

Barbaris Ottawa "Superba" - descriere

Această varietate de ciocolată diferă de celelalte (varietatea comună, varietatea Tounberg). Înălțimea gălbenelei Ottawa "Superba" este de la 2,5 până la 4 m, în funcție de vârsta plantei. Bush în sine este mare, se răspândește. Ramurile sale sunt în mod obișnuit arcuite, iar coroana are o creștere puternică anuală.

Frunzele acestei plante merită o atenție deosebită. Ele au o formă ciupită și o culoare roșu-violet, a cărei nuanță va fi diferită în funcție de iluminare. În plus față de frunze luminoase, dracilă frumoase flori infloreste galbene care apar la sfârșitul lunii mai și plăcut ochiului la mijlocul lunii iunie. În luna octombrie, atunci când cele mai multe plante de gradina intra in hibernare, pe tufe de dracilă apar grupuri de fructe de padure rosii luminoase și frunze pictate în roșu aprins și tonul de foc și pentru o lungă perioadă de timp păstrată pe plantă. Datorita acestui varf din Ottawa este foarte decorativ, este folosit pentru garduri forjate si plantatii unice. În orice caz, Bourberry Bush de acest soi va fi o decorare excelentă a grădinii tale!

Barbaris Ottawa "Superba" - plantare și îngrijire

Bambusul poate fi plantat atât în ​​zona de grădină luminată cât și în penumbra. În funcție de acestea, culoarea frunzelor sale va fi diferită: în lumina ei, de obicei, sunt mai saturate, iar arbustul nuanțat are o nuanță verde-roșie.

Varietatea de dulciuri "Superba" este nemaipomenită și, în special, este nondemand la fertilitatea solului. In mod ideal, ar trebui să fie bine drenat și să conțină un amestec de nisip, humus și sol gazon cu o valoare medie de aciditate (cretare altfel de dorit). Dar practica arată că prăjitura "Superba" se înrăutățește oriunde pe site, principalul lucru fiind acela de ai oferi o îngrijire decentă. La plantarea acestui arbust, gâtul rădăcinii trebuie așezat la nivelul solului.

Singurul lucru care nu-i place de dulciuri, așa că este vorba de udare, mai ales stagnante. În cazul în care planta se dezvoltă soluri grele, mlăștinoase sau într-o vale, în orice caz, nu-l umple cu apă, în caz contrar, planta va fi în mod inevitabil pierdute. Acesta trebuie doar să fie udat ocazional, deoarece una dintre proprietățile afumatului canadian este rezistența la secetă.

Tunderea bucșei (în special cea veche) ar trebui făcută în primăvară, în scopuri sanitare. Pentru aceasta, se elimină muguri vechi, congelate sau slab dezvoltate. Barbara bine tolereaza tunsul coroanei in scopuri decorative. În același timp, tufișul păstrează de obicei o formă bună, iar formarea sa frecventă din cauza particularităților internodelor plantei este nedorită.

Descriere Barbaris Ottawa superba

Dacă ați plantat dracilă, în scopul de a crea un gard viu, în al doilea an de la plantare ar trebui să se efectueze tăierea, îndepărtarea jumătate din partea aeriană a trage fiecare. În viitor, tăierea este efectuată de două ori pe an, astfel încât gardul crește în forma corectă. Fă-o mai bine în vară - în iunie și începutul lunii august.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, deși scrumbia aparține, de asemenea, plantelor rezistente la iarnă, este mai bine să se acopere tufele tinere pentru iarnă cu lapnika.

Pe lângă pericolul înghețurilor, ciuperca de Ottawa "Superba" este susceptibilă la atacuri de dăunători, cum ar fi afidele și molii. Poate obține rugină sau mucegai praf. Lupta împotriva lor nu este diferită de tratarea altor plante de grădină.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + = 9