ghimbir Tunberga aurea

Dacă doriți să plantați niște plante strălucitoare și neobișnuite pe grădina dvs., vă sfătuim să vă acordeți atenția la afine. Acest arbust, în plus față de aspectul spectaculos este remarcabil, de asemenea, robustețea lor, precum și o multitudine de soiuri de dracilă extinde posibilitatea de a utiliza în design peisagistic aproape la infinit. Astăzi vorbim despre dracilă „Aurea“, descris pentru prima dată de savantul suedez Carl Thunberg.

Barbaris Tunberga "Aurea" - descriere

Înălțimea ciupercii de Tunberga "Aurea" este în medie de 0,8 metri, iar circumferința coroanei este de 1 metru. Crotonierul "Aurea" se distinge printr-o formă rotundă. Lăstarii și frunzele tinere din acest ciuperci au o culoare galben-lămâie. Odată cu apariția toamnei, culoarea frunzelor se schimbă în portocaliu-galben. În luna mai, dulceața din Tunberga "Aurea" este acoperită cu flori mici (aproximativ 1 cm) colectate în mănunchiuri. Florile au o culoare în două tonuri - roșu exterior și galben interior. La sfârșitul lunii septembrie, puteți începe să colectați fructe roșii stralucitoare.

Barbaris Tunberga "Aurea" - plantare și îngrijire

Locul sub aterizarea ciupercii Tunberga "Aurea" este cel mai bine ales în penumbra. Faptul este că acest tip de afine este predispus la arsuri solare. Pentru fertilitatea solului Berberis thunbergii „Aurea“ este nepretențios, dar cel mai bun din tot ce se va simți pe soluri ușoare, bine permite aerului și a apei. Singurul lucru care se teme de aceasta planta - obturarea hidrică, așa că ar trebui să fie plantate în zone care nu sunt predispuse la stagnare a apelor subterane. Pentru a salva tufișul de la îngheț, merită să-l plantați pe un loc protejat de vânturi piercing.

Răsaduri plantate de dulce poate fi la începutul primăverii sau toamnei, ghimbir Tunberga aurea plantare și îngrijiredupă căderea căderii. Prin plantarea primăvară destul de devreme, de îndată ce zăpada cade de la sol. Pentru arbuști înainte de vârsta de trei pentru a pregăti o gaură într-o adâncime de 0,5 m și 40 cm în lățime la fundul gropii se toarnă substrat care conține humus, teren gazon și nisip în proporție de 1 :. 2: 1.

Pentru a alimenta porumbul în primăvară, pentru al doilea an după plantare, repetați această procedură la fiecare doi ani. Ureea este cea mai bună pentru acest scop.

Pentru apa de dulce este necesar rareori, numai în cele mai secetoase perioade, folosind în acest scop o apă caldă. Și că bushul a primit o cantitate suficientă de oxigen și nutrienți, solul din jurul lui trebuie să fie slăbit periodic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 5 = 15