Biotulet pentru pisici - cum să faci alegerea potrivită?

Cosul de toaletă este o soluție inovatoare pentru îngrijirea proprietarilor. Dispozitivul luptă eficient împotriva problemei mirosului neplăcut și a reziduurilor umplute de umplutură dispersate. Printre sortimentul imens de pisici biotoilete puteți alege cea mai bună opțiune pentru animalele de companie cele mai pretențioase și la orice buget.

Ce este bio-toaleta unei pisici?

În cadrul conceptului de pisici biotylet de cădere dispozitive de diferite grade de automatizare și principiul de acțiune. În principiu, acestea sunt structuri sub formă de case închise, dotate cu diverse adăugări, pornind de la scapula uzuală și finisând cu un complex care efectuează curățarea completă a toaletei. Alegeți toaleta de care aveți nevoie, concentrându-vă pe preferințele animalelor și pe oportunitățile financiare. Cele mai frecvente opțiuni de pe piața produselor de companie sunt:

 1. Case închise cu filtre de carbon, care sunt montate în capacul tăvii. Inserțiile absoarbe perfect mirosurile neplăcute, împiedicându-le să se răspândească spre exterior
 2. bio-toaletă cu filtre de carbon

 3. Case cu covoare antibacteriene. Principiul acestui dispozitiv se bazează pe utilizarea unui material de umplere special, care trece liber prin umiditate. Acesta din urmă cade pe covor, care păstrează un miros neplăcut.
 4. toaletă cu covorașe antibacteriene

 5. Tava este deschisă sau închisă, cu senzor încorporat, rake și container. După ce pisica a vizitat latrina, un senzor declanșează rake-ul. Îndepărtează deșeurile solide și le pune într-un recipient în care pachetul este împachetat în prealabil.
 6. container cu container

 7. Bio-toaletă cu auto-curățare pentru pisici. Ultimul cuvânt al tehnologiei este un toaletă complet automatizată. Dispozitivul este conectat la rețeaua de alimentare cu apă, canalizare și electricitate. Când pisica părăsește toaleta, sistemul de curățare completă este activat - deșeurile solide sunt plasate într-un recipient în care sunt lichefiate și trimise la canalizare, materialul de umplere reutilizabil este spălat cu un lichid special și uscat.
 8. auto-curățare bio-toaletă pentru pisici

Biotoilet pentru pisici - avantaje

Spre deosebire de tăvile convenționale, utilizarea de case de toaletă închise permite menținerea igienei în casă și o relație caldă între proprietari și animalele de companie. Avantajele evidente ale acestor adaptări sunt:

 • Absența unui miros neplăcut și împrăștiate în apartamentul particulelor de umplutură;
 • crearea unui spațiu închis, care este o condiție importantă pentru ca unele animale de companie să rezolve probleme delicate;
 • eliminarea nevoii de curățare frecventă;
 • un design destul de potrivit pentru orice interior.

O atenție deosebită merită o bio-toaletă automată pentru pisici. Dispozitivul în sine menține curățenia. Această soluție este potrivită pentru persoanele ocupate care trebuie să părăsească un animal de companie pentru o perioadă lungă de timp. Datorită lucrului bine coordonat al sistemului, după luni de utilizare, umplutura din toaletă rămâne curată.

Cum de a alege o bio-toaletă pentru o pisică?

Principalele condiții de ghidare pentru alegerea unui biotelet închis pentru pisici ar trebui să fie confortul și siguranța animalului. În cazul în care toaleta va avea un prieten de patru picioare nu-i place de la ea, vă puteți aștepta la o mulțime de "surprize". Prin urmare, atunci când alegeți o bio-toaletă pentru pisici, este necesar să se acorde atenție următoarelor aspecte:

 • spațiul casei - animalul trebuie să se întoarcă cu ușurință și să se așeze în orice poziție, iubitorii de blocare nu trebuie să fie privați de această ocazie;
 • înălțimea și lățimea ușii casei trebuie să fie de așa natură încât animalul de companie să treacă înăuntru fără restricție;
 • Mecanismul ar trebui să permită pisicii să deschidă ușa fără mult efort;
 • mecanismele de curățare pot sperie animalul, astfel încât prezența unui senzor care își oprește activitatea (în cazul în care pisica se întoarce pe locul "săpăturii") este obligatorie;
 • Înălțimea jantei și a căptușelii ar trebui să fie optimă - confortabilă pentru animal și care să nu permită umplerea cu umplutură peste margini.

avantajele biotecilor

Biotoilet pentru pisicile Klin plus

Alternativ la toaleta cu autocurățare - tavă din plastic cu cartuș înlocuibil Klin plus. Cartușul este format din granule de zeolit ​​tratate termic și componente de deodorizare. Urina de pe urină urcă liber prin stratul superior și cade în stratul inferior, unde sunt luați surfactanții pentru locul de muncă. Ele contribuie la descompunerea naturală a deșeurilor, eliminând în același timp mirosul. După 30 de zile, cartușul trebuie schimbat. Cat biotoile Klin plus este potrivit atât pentru pisici mici, cât și pentru pisici adulte, deoarece este mare

biotoilet pentru pisici plus

Unicharm Cat Cleaner

Versiunea îmbunătățită - o bio-toaletă pentru pisici Unicharm protejează de un miros neplăcut pe parcursul unei săptămâni. Dispozitivul este închis, există o umplutură în tavă care trece urina în jos - pe șervețelul de dezodorizare situat pe paletul alunecător. Șervețelul trebuie schimbat o dată pe săptămână, umplutura este potrivită timp de 2 luni. O scapula este prevăzută pentru curățarea deșeurilor solide. Bio-toaleta japoneză pentru pisicile Unicharm poate fi utilizată de o pisică cu o greutate de până la 8 kg.

bio-toaletă pentru pisicile neechilibrate

Catterion cateterul Marchioro

Gardian de curățenie și ordine - o bio-toaletă pentru pisici Marchioro Bill este o casă închisă cu o ușă. Filtrele de cărbune situate pe capacul dispozitivului împiedică răspândirea mirosului neplăcut, rămânând activ timp de 3-4 luni, apoi ușor de schimbat la altele noi. Caracteristicile de design ale toaletei exclud posibilitatea de a împrăștia materialul de umplutură, ale cărui alegere este limitată de preferințele personale ale animalului.

biotoilelet pentru pisicile marchioro

Biopoullet pentru pisici Ferplast

Soluția de probleme delicate la un preț accesibil este o bio-toaletă pentru pisica Ferplast. Dispozitivul este închis cu înălțimea crescută a fețelor, ușa cu auto-închidere și două filtre de carbon înlocuibile, care nu permit apariția mirosurilor neplăcute. Ferplast are un design atractiv, care se potrivește perfect în orice interior.

biotoilet pentru ferplast de pisică

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =