mixer submersibil

Progresul nu se oprește și munca manuală în toate sferele vieții este înlocuită cu una automată. Aceasta se referă la munca gospodinelor și bucătarilor. Până în prezent, există o gamă largă de dispozitive și mecanisme care pot ajuta hostessul să facă față multor sarcini în bucătărie. În acest articol, vom vorbi despre un amestecător submersibil cu duze înlocuibile. Vă vom spune despre ce este vorba și ce fel de blender submersibil ar trebui să cumpărați mai bine, cum să utilizați și ce puteți găti cu un blender submersibil.

Ce pot face cu un amestecător de imersie?

Primele mixere au fost destinate amestecării băuturilor și au arătat o grosime cu lamele rotative în interior. Ulterior, designul lor a fost ușor modificat pentru ca dispozitivul să facă față produselor solide. Mai târziu, a apărut un nou tip de mixer - submersibil. Este ceva de genul un mixer, în care coroanele sunt înlocuite cu un cuțit cuțit de o formă specială.
Astfel de schimbări au vizat, în primul rând, ca să puteți folosi un mixer submersibil pentru gătitul produselor alimentare pentru copii. Și, de fapt, proprietarul care folosea acest dispozitiv miracol ar putea uita de repulsia obositoare a legumelor în cartofi piure și de ștergerea alimentelor printr-o sită - toate acestea sunt înlocuite cu succes de către blender. Astăzi, scopul utilizării unui mixer submersibil sa extins de la alimentele pentru copii până la prepararea meselor pentru întreaga familie. Cu ajutorul ei pentru a pregăti mousses, supe, cartofi piure, diferite sosuri, creme, pași, și unele modele echipate cu duze "dificil", pot chiar taie gheață.

Dezavantajele și avantajele mixerelor submersibile

Principalul avantaj al mixerelor submersibile în fața celor clasice este greutatea și dimensiunea lor ușoară. În plus, după măcinarea produselor cu un malaxor scufundat, nu este necesar să transferați produsele din bolul blenderului în alt fel - modelele submersibile pot fi folosite în orice recipient de dimensiuni adecvate. Cârligele, ventuzele, clemele și velcroul, care sunt adesea alimentate cu mixere submersibile, permit amplasarea aparatului pe peretele bucătăriei și, astfel, salvează spațiul util al încăperii.
Principalul dezavantaj al mixerelor submersibile este cel mai mic, în comparație cu modelele fixe, de putere. Dacă aveți o familie foarte mare, pentru care trebuie să se pregătească volume mari, sau joacă de multe ori gazdă pentru companiile mari iubitorii mânca dens, mai bine pentru a alege blender staționar clasic, după modelele de imersie sunt proiectate pentru a lucra cu nu portiuni prea mari de alimente.

Cum sa alegi mixerul submersibil potrivit?

Atunci când alegeți un mixer, acordați atenție următoarelor caracteristici:

  • putere. Cu cât este mai mare, cu atât mai rapid și mai ușor va fi să mănânci mâncarea;
  • momeli suplimentare. De cele mai multe ori, producătorii echipează mixere submersibile cu duze înlocuibile - o mână, o duză pentru împărțirea gheții, duze cu cuțite speciale etc. Înainte de a alege un model, decideți dacă veți beneficia de duzele propuse sau vă vor transforma în bucătărie în gunoi inutil;
  • greutate. Spre deosebire de staționare, hostessul deține un blender submersibil în timp ce lucrează în mână. Verificați dacă puteți ține aparatul cu o singură mână mai mult de două minute, iar dacă nu - mai degrabă, refuzați să cumpărați;
  • materialul "picior" al instrumentului. Cu cât este mai puternică, cu atât aparatul este mai fiabil. Pe de altă parte, un amestecător submersibil de metal este probabil mai greu decât "fratele" său din plastic;
  • disponibilitatea containerelor în kit. În ciuda faptului că puteți folosi un blender în orice vas sau castron care este disponibil în bucătăria dvs., producătorii oferă adesea un set complet de pentru care aveți nevoie de un mixer submersibilmixer unul sau mai multe tipuri de boluri. Un blender submersibil cu un castron de sticlă sau plastic din kit vă va salva de la necesitatea de a ridica feluri de mâncare pentru muncă de fiecare dată. În plus, multe modele sunt echipate cu boluri funcționale speciale - containere închise pentru mărunțire, biciuire sau măcinare a produselor solide.

După cum puteți vedea, atunci când alegeți un mixer submersibil va trebui să lucrați puțin și alegeți cu atenție modelul cel mai potrivit pentru familia ta. Dar lucrarea se va justifica - în schimb veți primi un asistent fiabil, facilitând în mare măsură munca zilnică de bucătărie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

56 + = 60