brățară brățară

Astăzi brățările de țesut din benzi de cauciuc sunt incredibil de populare, cu margele ele sunt chiar mai interesante și elegante. În plus, există tehnici foarte simple, pe care chiar și novicii le pot stăpâni. Una dintre aceste clase de maestru pentru țesături de brățări simple, dar spectaculoase, pe care le oferim.

Cum sa legati o bratara din banda de cauciuc cu margele - o clasa de maestru

Pentru această brățară puteți folosi margele de aceeași culoare sau diferite. În funcție de acestea, culoarea produsului va varia. Aveți posibilitatea să tricotați mai multe brățări diferite pentru a le pune sub această îmbrăcăminte.

brățară din elastice cu margele (1) brățară de benzi elastice cu margele (2)

În cazul nostru, va fi o brățară verde cu margele verde și, în aparență, va arăta ca un pod de mazăre tânără. Foarte vara, în opinia noastră, și foarte relevantă. Deci, avem nevoie de o mașină sau, mai degrabă, de doar două bare, dintre care marginile deschise privesc spre dreapta.

brățară de benzi elastice cu margele (3)

Am pus pe ambele coloane o bandă de cauciuc, după care am trecut mai întâi. După ce - a pus pe o altă bandă de cauciuc, de data aceasta fără o cruce.

brățară de benzi elastice cu margele (4) brățară de benzi elastice cu margele (5)

Cu ajutorul unui cârlig, lăsăm banda elastică inferioară din ambele posturi spre centru.

brățară din elastice cu margele (6) brățară de benzi elastice cu margele (7)

Acum este timpul să învățăm să legăm margelele într-o brățară din benzi de cauciuc. În acest caz, nu este deloc dificil. Deoarece folosim margele speciale pentru brățări de împletitură, ele au o ochi larg și un cârlig în ele nu prezintă nici o dificultate.

brățară din elastice cu margele (8)

Cum să puneți margele pe brățările din benzi de cauciuc: punem o margine pe cârlig, întindeți margelele pe același cârlig și trageți talonul pe bare.

brățară din elastice cu margele (9) brățară de benzi elastice cu margele (10)

Îndepărtăm banda elastică inferioară în centru peste banda de cauciuc cu talonul. Acum, pe partea de sus a talonului, întindem o bandă goală de cauciuc pe stâlpi, scoatem cea mai joasă bandă elastică de la croșetat și o lăsăm din ambele coloane spre centru.

brățară din elastice cu margele (11) brățară din elastice cu margele (12)

Continuați să alterați banda de cauciuc cu banda și o bandă de cauciuc goală, cu pușca inferioară în centru, până când ajungem la lungimea corectă a brățării. Acum punem ultima bandă de cauciuc goală și închidem toate straturile inferioare ale benzilor de cauciuc câte unul până când nu mai rămâne decât un singur strat.

brățară din elastice cu margele (13) brățară din elastice cu margele (14)

Am aruncat elasticul într-o singură bară, îl strângem pentru confortul de fixare a elementului de fixare. Apucăm o margine a cataramei și eliminăm totul de la mașină.

bratara din elastice cu margele (15) brățară de benzi elastice cu margele (16)

Am fixat clapeta la marginea a doua, iar acum brățara din benzi de cauciuc cu margele este complet gata!

brățară din elastice cu margele (17)

După cum ați văzut, este foarte simplu. Suntem siguri că veți reuși cu ușurință să vă învățați copiii acest lucru. Pentru ei, o astfel de ocupație va fi benefică, cultivând asiduitate și atenție.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2