Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară

Săraci gospodinele noastre, dacă vom calcula câți kilometri se învârt în jurul plăcii în jurul zilei, se obțin cifre teribile. O bucătărie mare a fost întotdeauna visul cel mai dorit al fiecărei femei reale. De aceea, această cameră trebuie să fie echipată imediat, astfel încât să fie cât mai confortabil pentru hostess.

Design interior al livingului-bucatarie

Dacă începi să construiești casa ta, atunci toate nuanțele pot fi calculate în faza de planificare. În caz contrar, va trebui să suferiți de reparații, eliminând partițiile dintre camere, astfel încât sufrageria și bucătăria să fie împreună. Usile exterioare de la coridor la bucatarie sunt scoase, iar pasajul este asezat cu o caramida. Uneori, în acest loc proprietarii sunt echipați cu o nișă confortabilă pentru un frigider sau un dulap. Cu ajutorul acestei metode, veți obține o creștere semnificativă în zona bucătăriei dvs., iar în sufragerie este amenajată o zonă de luat masa.

Unele idei pentru living-ul bucătăriei

  1. În acest caz, principalul lucru este să separați zona de lucru de restul incintei. Pentru aceasta, obstacolele fizice sunt absolut inutile. Zonarea bucătărie-camera de zi poate fi vizual. Covoarele de pe podea, diverse tapeturi pe pereți, iluminare competentă - această separare condiționată este adesea suficientă pentru a crea o atmosferă de lucru în zona de bucătărie și în camera de zi - relaxantă.
  2. Multe alte opțiuni de bucătărie-cameră de zi, cu crearea unei insule de lucru sau un bar în centrul camerei. Cel mai bine este să o faceți cu același material ca și celelalte blaturi din această cameră.
  3. În zona de bucătărie, lumina ar trebui să fie ușor mai strălucitoare decât în ​​zona de odihnă. Aici trebuie să fie înfundat, tuning pentru relaxare și pacificare.
  4. Ce fel de cameră de zi va costa acum fără un televizor mare? Este necesar să se calculeze că acest dispozitiv important este amplasat la unghiul cel mai convenabil pentru toți cei prezenți. Apoi, hostessul va putea, de asemenea, să combine procesul de gătit cu vizionarea emisiunilor TV preferate și nu va trebui să o distrați de pe placă sau să cumpărați un alt receptor suplimentar.
  5. Cumpararea de mobilier cu rafturi din sticla sau oglinda, usi, ferestre mari - toate acestea vor ajuta la umplerea camerei cu lumina si aerul, ceea ce face spatiul din jur mult mai larg. În unele cazuri, proprietarii merg la măsuri mai radicale, planificând interiorul bucătăriei-cameră de zi în casa lor, făcând plafoane ușoare în această cameră. Această metodă conduce la costuri suplimentare, însă obțineți un efect izbitoare - o atmosferă uimitoare de luminozitate și spațiu.
  6. În unele cazuri, demolarea partițiilor nu permite caracteristicile structurale ale casei. Vă puteți limita la realizarea unei mari ferestre interioare în perete, făcând o combinație originală de bucătărie și sufragerie. Lângă perete puteți plasa diferite rafturi pentru ustensile, care vor arăta mult mai bine, organic, și nu vor sta atât de mult în interior.
  7. Bucătărie-living cu șemineu. Cine dintre noi nu visează să se stabilească într-o seară rece de iarnă, într-un scaun confortabil, citind o carte lângă șemineul călduros, admirând flacăra luminată. În cazul în care înălțimea și suprafața totală a spațiilor vă permit să efectuați toate lucrările necesare de construcție, atunci de ce nu decorați camera cu un astfel de dispozitiv minunat? Este posibil să se efectueze numai un șemineu electric sau decorativ într-un apartament oraș și este ușor să se construiască unul real într-o casă privată din țară.
Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară1 Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară2 Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară3
Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară4 Bucătărie-cameră de zi într-o casă5 Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară6
Bucătărie-cameră de zi într-o casă7 Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară8 Bucătărie-cameră de zi într-o casă de țară9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 − = 28