Bujorul Carol

Bujorul este una dintre favoritele grădinii noastre. Datorită culorilor sale magnifice, bujorul se bucură de o popularitate bine stabilită cu florarii. Astăzi, multe soiuri și hibrizi din această plantă au fost scoase dintr-o mare varietate de nuanțe. Una dintre cele mai bune varietăți de pioane este hibridul pe termen lung "Carol" ("Carol"), care a câștigat în mod repetat la diferite spectacole de flori.

Bujor "Carol" - descriere

Erbacee bujor molochnotsvetkovy „Carol“ infloreste foarte abundent si are flori mari, ajungând la un diametru de 16 cm formează culorile majore, cum ar fi un trandafir :. petale de înaltă pliate răsuci în mijlocul câtorva „topuri“. Florile sunt strălucitoare, nu își pierd culoarea lor roșu frumos, cu o ușoară tentă mov, chiar și în lumina puternică a soarelui, și încă mai au un miros plăcut slab.

Bujorul "Carol" este destul de înalt, ajungând la o înălțime de 90 cm. Cu toate acestea, tulpinile plantei sunt fragile, deci au nevoie de sprijin.

Varietatea mijlocie a bujorului "Carol" este potrivită atât pentru decorarea grădinii în plantări individuale sau de grup, cât și pentru tăiere. Puteți folosi această floare frumoasă ca un accent dramatic pe un pat, sau sub forma unui gard verde de-a lungul trotuar, perete sau alee.

Creșteți mai bine bujorul "Carol" pe un pământ fertil, neutru și bine drenat. Când plantați, nu exagerați prea mult rădăcinile plantei, deoarece în acest caz bujorul nu poate să înflorească. Udarea trebuie să fie moderată. Când apa este stagnantă, rădăcinile plantei pot să putrezească. Bujorul înflorește la sfârșitul primăverii și puteți admira frumoasele sale flori timp de două luni. După înflorire, planta trebuie hrănită cu un îngrășământ universal.

Bujorul este o plantă destul de rezistentă la iarnă, prin urmare nu este necesar să o acoperiți mai des. Odată cu apariția vremii reci, bujorul ar trebui tăiat sub rădăcină și acoperit cu compost.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 5